Στιλίστρια: Τα 5 πράγματα που οι άλλοι πάντα παρατηρούν στο ντύσιμό σου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 13:32

Στιλίστρια: Τα 5 πράγματα που οι άλλοι πάντα παρατηρούν στο ντύσιμό σου

Οι στιλιστικές σου επιλογές καθρεπτίζουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά σου.


Το γούστο είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, κάτι εντελώς υποκειμενικό.

Ντύνεσαι για να αρέσεις πρώτα στον εαυτό σου αλλά σαφώς η γνώμη των γύρω σου για την εμφάνισή σου δεν σου περνά αδιάφορη.

Θες να αρέσεις, να κεντρίζεις τα βλέμματα, να εντυπωσιάζεις. Ομως, τελικά ποια είναι τα βασικά σημεία που οι άλλοι παρατηρούν στην εμφάνισή σου;

Η στιλίστρια Jen Steele ορίζει -με τα δικά της πάντα κριτήρια- τις λεπτομέρειες που καθορίζουν μια εμφάνιση και δεν περνούν εύκολα απαρατήρητα από τους γύρω σου.

Για εκείνη, η γυναικεία εμφάνιση δεν χρειάζεται υπερβολή για να τραβήξει τα βλέμματα. Κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει τι της ταιριάζει πραγματικά και να το υποστηρίζει. Αν συμβεί αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γοητεύσει.

Οι άλλοι εύκολα παρατηρούν...

1) Αν τα ρούχα σου είναι στο σωστό μέγεθος: Για την Jen Steele, τα ρούχα θα πρέπει να σου ταιριάζουν γάντι. Ρούχα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου, σου εξασφαλίζουν κομψές και άκρως γοητευτικές εμφανίσεις. Οταν το ρούχο δεν είναι στο νούμερό σου... φαίνεται!

2) Τα γυαλιά σου, τα αξεσουάρ σου: Κακά τα ψέματα. Τα αξεσουάρ σου απογειώνουν ή...«σκοτώνουν» μια εμφάνιση. Αν σε μια κατά τα άλλα κομψή εμφάνιση προσθέσεις ένα αξεσουάρ που δεν σου ταιριάζει, τότε το στιλιστικό ατόπημα έχει γίνει. «Για το αξεσουάρ που θα φορέσει θα πρέπει να είσαι σίγουρη, αλλιώς μην το φορέσεις» τονίζει η στιλίστρια.

3) Την τσάντα σου: Είναι το κομμάτι που ήταν, είναι και θα είναι «επένδυση». Χαρίζει πόντους στην εμφάνισή σου και αξίζει να δείξεις προσοχή στην επιλογή της.

4) Το μήκος: Το σωστό μήκος στο παντελόνι ή την φούστα σου, δείχνει ότι η εμφάνισή σου είναι «μελετημένη».

Το μήκος στα ρούχα σου θα πρέπει να είναι σύμφωνο με το σωματότυπό σου και το στιλ σου.

5) Το τζάκετ σου: Το πανωφόρι που θα επιλέξεις είναι αυτό που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει την «πρώτη εντύπωση». Οφείλει να είναι στα μέτρα σου και να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολό σου.

Φωτογραφίες: Shutterstock