Έρευνα: Ποιο είναι το πιο σέξι σημείο του γυναικείου σώματος;

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 23:58

Έρευνα: Ποιο είναι το πιο σέξι σημείο του γυναικείου σώματος;

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα της έρευνας σε 2.017 πολίτες των ΗΠΑ για να αποκαλυφθούν οι προτιμήσεις τους στους ερωτικούς τους παρτενέρ

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αρκετές από τις προτιμήσεις μας όσον αφορά στους ερωτικούς μας συντρόφους είναι κοινές. Παρ' όλα αυτά, ο καθένας έχει τις δικές του, ιδιαίτερες αδυναμίες σε σημεία του σώματος των παρτενέρ του. 

Η νέα έρευνα που έκανε το  site fitness εξοπλισμού Fitrated απευθύνθηκε σε 2.017 πολίτες των ΗΠΑ. Σκοπός, να αποκαλυφθούν οι δικές τους προτιμήσεις σχετικά με τους αγαπημένους τους σωματότυπους και σημεία σώματος σε έναν ερωτικό παρτενέρ.

Τα αποτελέσματα

Η πλειοψηφία των straight γυναικών (41.7%) έδειξε προτίμηση στον κανονικό αντρικό σωματότυπο, ενώ 35.8% δήλωσε ότι έλκεται περισσότερο από τους μυώδεις τύπους.

Σύμφωνα με την έρευνα, φαίνεται πως 35.9% των gay γυναικών προτιμούν γυναίκες με κανονικό σωματότυπο, 30.1% έλκονται από γυναίκες με καμπύλες και στο ποσοστό του 11.2% αρέσουν οι γυναίκες με μύες.

Η πλειοψηφία των straight αντρών (48%) εξέφρασε την αδυναμία της στις γυναικείες καμπύλες με τον κανονικό σωματότυπο να έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις (24.1%), 22.4% να δηλώνει ότι έλκεται από αδύνατες γυναίκες και μόνο 3.8% να λέει ότι προτιμάει τον μυώδη γυναικείο σωματότυπο.

Όσο για το σημείο του γυναικείου σώματος που οι straight άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικό και σέξι, νούμερο ένα ανακηρύχθηκε το στήθος.

Εκείνοι που δήλωσαν ότι προτιμούν τους λεπτούς σωματότυπος συμφώνησαν πως τα οπίσθια είναι μακράν πιο ελκυστικά. Κι όσο για τις γυναίκες, η συντριπτική πλειοψηφία των straight γυναικών δήλωσε πως το καλύτερο σημείο του αντρικού σώματος είναι τα μπράτσα, ενώ οι gay γυναίκες εξέφρασαν την αδυναμία τους στο γυναικείο στήθος.




00 inkefalonia general ad 300X250