Πότε είναι καλό το σεξ για τις γυναίκες; Έρευνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 00:59

Πότε είναι καλό το σεξ για τις γυναίκες; Έρευνα

Μπορεί οι άνδρες να θεωρείται ότι έχουν την τάση να περηφανεύονται για το σεξ της προηγούμενης ημέρας, αλλά και οι γυναίκες από ό,τι φαίνεται βαδίζουν στα ίδια μονοπάτια.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 1.000 γυναίκες από site γνωριμιών, απέδειξε πότε και κάτω από ποιες συνθήκες το σεξ με το έτερο ήμισυ είναι καλό.
Δείτε ποια είναι η... «συνταγή» της επιτυχίας βήμα βήμα!

Προκαταρκτικά
Η προετοιμασία παίζει σημαντικό ρόλο για τις γυναίκες, οι οποίες προτιμούν πριν τη σεξουαλική επαφή να έχουν προηγηθεί τα απαραίτητα προκαταρκτικά.

Χωρίς ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινότητας

Το μασάζ δεν χρειάζεται να είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά «κουμπιά» (γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, στις ρώγες, στα αυτιά, στο λαιμό, αλλά και σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες), μπορεί να μετατραπεί σε πρώτης τάξης προκαταρκτικό.

Νιώθει χαλαρά

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι όσοι άνδρες καταφέρνουν να χαλαρώσουν τη σύντροφό τους, εκείνες απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ. Το μυστικό, επισημαίνουν οι ειδικοί μελετητές, είναι να τις κάνουν να αποβάλλουν το αίσθημα του φόβου και του άγχους.

Τολμάει
Οι άνδρες που κάνουν πράξη ακόμη και τις πιο κρυφές φαντασιώσεις των γυναικών, έχουν σίγουρη επιτυχία. Ρώτησέ την τι θα ήθελε και τολμήστε!

Επίτευξη οργασμού
Οι γυναίκες που έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, βάσει σχετικού ερωτηματολογίου που απάντησαν, και δεν είναι αναγκασμένες να προσποιηθούν, απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ με το σύντροφό τους. 

 enet