Τι πανωφόρι να φορέσεις φέτος, ανάλογα με το σωματότυπό σου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 18:40

Τι πανωφόρι να φορέσεις φέτος, ανάλογα με το σωματότυπό σου


Αν υπάρχει κάτι που βάζουμε πρώτο στη λίστα για τα «must του φθινοπώρου» τότε αυτό είναι ένα πανωφόρι. Άκρως απαραίτητο για τα πρώτα κρύα και πολύ σημαντικό μέρος της εμφάνισής μας (καθώς όπως λέει και το όνομά του είναι πάνω απ΄όλα).

Ποιο απ΄όλα όμως; Υπάρχουν πολλές επιλογές για πολλά διαφορετικά σωματότυπα. Βρες, λοιπόν, αυτό που σου ταιριάζει.

  • Αν είσαι μικροκαμωμένη: Μαύρο δερμάτινο

Φωτογραφία: Star Max

Ένα μαύρο, κοντό δερμάτινο θα «καθίσει» ιδανικά πάνω σου, χωρίς να σε κάνει να δείχνεις πιο κοντή ή ακόμη πιο μικροκαμωμένη. Συνδύασέ το με ψηλόμεσα τζιν για το απόλυτο vintage-rock look και πολλά αξεσουάρ.

  • Αν είσαι ψηλή: Ναι στο χακί

Φωτογραφία: Rosie Huntington Instagram

Μια από τις καλύτερες επιλογές είναι το χακί μπουφάν, το οποίο να φθάνει λίγο πιο κάτω από τα οπίσθιά σου. Το μήκος σε σχέση με το χρώμα θα σου δώσει το κύρος που θέλεις.

Μικρούς ώμους: Τζάκετ με γουνάκι

Φωτογραφία: shutterstock

Το γουνάκι γύρω από το πέτο του μπουφάν ήταν πολύ της μόδας πέρσι και εξακολουθεί να είναι φέτος. Έτσι αν οι ώμοι σου παραείναι μικροί, το γουνάκι θα λειτουργήσει ως καμουφλάζ όποτε θέλεις.

Μεγάλους ώμους: Καρό σχέδιο

Le Hommes, Defile

Ένα καρό φαρδύ πανωφόρι (ή σε ίσια γραμμή) είναι ότι πρέπει για να τραβήξεις αλλού την προσοχή. Άσε που το αγαπημένο καρό των Άγγλων δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

  • Μεγάλο στήθος: Blazer με κάθετες ρίγες

Η αλήθεια είναι πως το blazer ( αυτό χωρίς κουμπιά) θα σου ταίριαζε περισσότερο από ένα σακάκι και αυτό γιατί θα έπεφτε ωραία στο σώμα σου, χωρίς να «κλείνει» στο στήθος σου. Επίσης οι κάθετες ρίγες είναι από τις hot τάσεις και κάνουν την σιλουέτα σου να φαίνεται πιο... ενιαία.

  • Λεπτή μέση: Καπαρντίνα με ζώνη
Φωτογραφία: Burberry Defile

Αν ψάχνεις κάτι που να τονίζει την μέση σου και να είναι βολικό, τότε μία καπαρντίνα μέχρι το γόνατο είναι η πιο chic λύση.

bovary.gr




00 inkefalonia general ad 300X250