Οι 4 απλοί στόχοι του καλοκαιριού -Για να είστε πανέτοιμοι τη νέα σεζόν [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 07:43

Οι 4 απλοί στόχοι του καλοκαιριού -Για να είστε πανέτοιμοι τη νέα σεζόν [εικόνες]

Ποιος είπε πως μόνο στην αυγή του νέου έτους θέτουμε νέους στόχους; Καθημερινά η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και γεμάτη με νέες ιδέες και σκοπούς.


Γι αυτό, καθένας από εμάς πρέπει να είναι δυνατός και εξωτερικά και εσωτερικά, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει και να φτάσει εκεί που επιθυμεί, όσο εύκολα ή δύσκολα και αν είναι!

Τώρα, λοιπόν, χωρίς χαρτιά και μολύβια, θα πρέπει να θέσετε τις βάσεις για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Χωρίς μολύβια και χαρτιά, αυτό το καλοκαίρι οφείλετε στον εαυτό σας να κάνετε τις 5 παρακάτω κινήσεις, για να είστε πιο έτοιμοι από ποτέ!

Νοιαστείτε το σώμα σας

Ναι, γυμναστείτε. Μπορείτε να περπάτημα καθημερινά για 20 λεπτά ή να ξεκινήσετε το άθλημα που τόσο θέλατε να κάνετε σε μικρότερη ηλικία. Ποτέ δεν είναι αργά, αρκεί να το κάνετε με την ψυχή σας.

Μην φοβάστε να πείτε «Οχι»

Αν δεν θέλετε να βγείτε, μην βγείτε. Αν δεν θέλετε να κάνετε ένα θέλημα για κάποιον -ενώ μπορεί να το κάνει, πείτε «Οχι». Αυτό το καλοκαίρι πρέπει να αρνηθείτε τουλάχιστον μια φορά, κάντε το για εσάς.

Γίνετε πιο αυθόρμητοι

Τα σχέδια είναι σούπερ, αλλά γιατί πρέπει τα πάντα να είναι κανονισμένα. Για μια φορά κάντε κάτι αυθόρμητα, αυτό που σας έρχεται στο μυαλό, χωρίς να σκέφτεστε ούτε το τι θα πουν οι άλλοι, ούτε αν θα το μετανιώσετε.

«Οχι» σε κινητά, tablet και laptop σε θάλασσες και ακτές

Είναι καλοκαίρι. Βρίσκεστε στην παραλία και αντί να χαζεύετε την θάλασσα και τους διπλανούς σας, έχετε πέσει με τα μούτρα στο κινητό. Ελεος! Αφήστε όλες τις συσκευές στην άκρη και πιάστε συζήτηση με την παρέα σας.

Κοιμηθείτε τουλάχιστον 8 ώρες

Αυτό το έχετε. Δεν θέλει εξηγήσεις!

Φωτογραφίες: Pixabay