7 απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 19:33

7 απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ

Δεν χρειάζεται να είστε makeup artist για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό καθημερινό μακιγιάζ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε μερικά απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ σας, τα οποία θα τονίσουν στην φυσική σας ομορφιά κρύβοντας παράλληλα μερικές ατέλειες.


Δείτε λοιπόν την λίστα που ακολουθεί με τα απλά μυστικά και κάντε το καθημερινό μακιγιάζ γρήγορα, δημιουργώντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε concealers σε διαφορετικές αποχρώσεις για να κάνετε το contouring του προσώπου σας

Απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ (2)

Απλώστε πρώτα το makeup σας και μετά το concealer. Το makeup θα κάνει τον τόνο του δέρματος σας να δείχνει πιο ομαλός και μετά το concealer θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Contouring στη μύτη σας

Απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ (3)

Προκειμένου να κάνετε την μύτη σας να έχει πιο ωραίο σχήμα, να δείχνει όμορφη και πιο λεπτή, δεν είναι ανάγκη να κάνετε πλαστική επέμβαση. Απλώστε ένα πιο σκούρο concealer στα πλαϊνά και κάτω από την μύτη σας και στη συνέχεια απλώστε το πολύ καλά με ένα πινέλο ανάμειξης για να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη σκιά.

Ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε έμφαση στα φρύδια σας

Απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ (4)

Κάντε το περίγραμμα των φρυδιών σας, ξεκινώντας με μια γραμμή στο κάτω μέρος του και στην συνέχεια στο πάνω. Έπειτα γεμίστε τα φρύδια σας κάνοντας απαλές μικρές γραμμές.

Εκφραστικά μάτια

Απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ (5)

Χρησιμοποιήστε το Highlighter σας για να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πιο φρέσκα και λαμπερά.

Πως να κάνετε ένα υπέροχο cat eye

Απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ (6)

Προκειμένου να δημιουργήσετε το τέλειο cat eye στην εξωτερική κόχη του ματιού, σχεδιάστε πρώτα μια λεπτή γραμμή από την εξωτερική μεριά προς την άκρη του φρυδιού. Στη συνέχεια προσθέστε μια ακόμη λεπτή γραμμή η οποία να ξεκινάει σχεδόν από την μέση του βλεφάρου στο ύψος των βλεφαρίδων και να φτάνει μέχρι το τελείωμα την πρώτης γραμμής. Έπειτα, γεμίστε το κενό με το eyeliner σας και σιγουρευτείτε πως δεν έχετε αφήσει κανένα κενό.

Γρήγορο μακιγιάζ ματιών

Απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ (7)

Θα χρειαστείτε μια βασική παλέτα σκιών που σίγουρα έχετε στο συρτάρι ή το ντουλάπι σας. Χρησιμοποιώντας τις, ακολουθήστε τα βήματα που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα.

Γεμάτα χείλη

Απίθανα τρικ για το καθημερινό μακιγιάζ (8)

Πρώτα ενυδατώστε τα χείλη σας με λίγο lip balm, μετά βάλτε ταμποναριστά λίγη πούδρα σε όλη την περιοχή και κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι. Απλώστε ένα σκούρο κραγιόν στις άκρες των χειλιών σας και ένα πιο ανοιχτό στη μέση. Τέλος, αναμείξτε μεταξύ τους λίγο τις δυο αποχρώσεις.




00 inkefalonia general ad 300X250