Το κρυφό πολυτελές καταφύγιο του Prince στην Καραϊβική (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 22:22

Το κρυφό πολυτελές καταφύγιο του Prince στην Καραϊβική (εικόνες)

Ο πρόωρα χαμένος τραγουδιστής δεν είχε μόνο το Paisley Park Estate στη Μινεσότα αλλά και μια εκπληκτική έπαυλη 3 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην Καραϊβική.

 

Ο πρόωρα χαμένος τραγουδιστής δεν είχε μόνο το Paisley Park Estate στη Μινεσότα αλλά και μια εκπληκτική έπαυλη 3 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στα εξωτικά νησιά Turks and Caicos της Καραϊβικής.

Ο Prince αγόρασε το ακίνητο το 2010 και σύμφωνα με πληροφορίες κατέβαλε το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Το αγόρασε χωρίς φανφάρες» δηλώνει ο Robert Greenwood του μεσιτικού γραφέιου Christie's International Real Estate και προσθέτει ότι ονόμασε το ακίνητο «Purple One» 

«Τον βλέπαμε να τριγυρνά στην πόλη, ιδιαίτερα στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, με τις ζωντανές ορχήστρες να είναι ένα σημαντικό μέρος των εορτασμών. Ωστόσο προτιμούσε την απομόνωση», λέει ο Greenwood.

Η έπαυλη με τα 10 υπνοδωμάτια και τα 10 μπάνια, διαθέτει επίσης γήπεδα τένις και μια ιδιωτική παραλία με λευκή άμμο με ένα σκάφος 7 μέτρων να είναι πάντα διαθέσιμο για βόλτες.

Τροπικοί κήποι εξασφαλίζουν ότι τα αδιάκριτα βλέμματα – αλλά και φωτογραφικοί φακοί – δεν θα διαταράξουν την ηρεμία των ενοίκων και των επισκεπτών.

Το κτίριο περιλαμβάνει επίσης ένα γυμναστήριο, spa, στούντιο ηχογραφήσεων και μια μικρή κινηματογραφική αίθουσα. 

Πηγή: Splashnews




00 inkefalonia general ad 300X250