Είναι αυτή η πιο όμορφη γυναίκα πάνω στη γη;

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 11:34

Είναι αυτή η πιο όμορφη γυναίκα πάνω στη γη;

Η 27χρονη Μαρλό Χορστ πήγε σε εκδήλωση χωρίς να φορέσει κάτι ιδιαίτερο και με ελαφρύ μακιγιαζ και έκανε τους πάντες να παραμιλούν.

 
Γεννημένη στις 8 Μαρτίου του 1989, η Μαρλό Χορστ είναι μοντέλο από την Ολλανδία.

Εχει ποζάρει στο Sports Illustrated το 2014, για καταλόγους της Victoria's Secret, έχει εμφανιστεί στο βρετανικό Elle και σε πολλά άλλα περιοδικά μόδας.

Εχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων οίκων όπως η Prada, έχει υπογράψει συμβόλαια με τον Valentino. Το 2011 έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας μαγιό του Calvin Klein, και το 2014 έγινε εκπρόσωπος της Maybelline.

Ομως, δεν είναι ιδιαίτερα διάσημη και αυτό μας προκαλεί έκπληξη. Αν και η πρόσφατη εμφάνισή της στο Opening Party του καταστήματος Bulgari στο Λονδίνο, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Και το σημαντικότερο, δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχει. Εφτασε εκεί ελαφρώς βαμμένη και ντυμένη με μια ολόσωμη μπλε φόρμα και μαύρο φαρδύ σακάκι, ενώ τα μαλλιά της ήταν εντελώς απλά.

Κι όμως, ήταν η πιο εντυπωσιακή παρουσία της βραδιάς κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν αντικρύζοντας τη τη φυσική ομορφιά της.

Εμάς μας θύμισε το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο τη 10χρονη Κριστίνα Πιμένοβα από τη Ρωσία η οποία έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων.

Συμφωνείτε;




00 inkefalonia general ad 300X250