Ανακάλυψε τι σου αρέσει στο σεξ με μία απάντηση μόνο!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 00:05

Ανακάλυψε τι σου αρέσει στο σεξ με μία απάντηση μόνο!

Το τι σου αρέσει στο σεξ δεν είναι απαραίτητα αυτό που γνωρίζεις ή αυτό που δείχνεις. Το σεξ αποτελεί την απόλυτη έκφρασή μας. Εκεί αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας μας, οι επιδιώξεις μας αλλά και οι προσδοκίες μας. Το τεστ που ακολουθεί είναι ο πιο σύντομος και απλός τρόπος για να ανακαλύψεις όσα δεν μπορείς ή δε θέλεις να δεις.


Μάθε τι σου αρέσει στο σεξ απαντώντας μόνο σε αυτή την ερώτηση

Φαντάσου ότι είσαι η σολίστ στη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς. Το θέατρο που σε φιλοξενεί είναι κατάμεστο, ενώ στα πρώτα καθίσματα παρευρίσκονται οι σημαντικότερες προσωπικότητες του τόπου. Βγαίνεις στη σκηνή, υποκλίνεσαι στο κοινό σου και, εμπνευσμένη, δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Τι όργανο παίζεις;

Πιάνο

Σαξόφωνο

Κιθάρα

Φλογέρα


Απαντήσεις
Το μουσικό όργανο που διάλεξες συμβολίζει τον ερωτικό σου σύντροφο, ενώ οι ιδιαίτερες ικανότητες που απαιτούνται για μία επιτυχημένη εκτέλεση είναι ενδεικτικές του στοιχείου που θεωρείς σημαντικότερο στην ερωτική πράξη. Έτσι, αφού προτίμησες:

Το πιάνο
Αν και μπροστά σου φαίνεται ογκώδες, εσύ χειρίζεσαι μοναδικά το πιάνο και το γεγονός αυτό σου προσδίδει ισχύ. Κάπως έτσι λειτουργείς και στον έρωτα: επιθυμείς να «πλάθεις» το σύντροφό σου και να τον κάνεις να φέρεται όπως εσύ επιθυμείς. Σου αρέσει να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και να τον παρασύρεις. Ένας άνδρας δεκτικός στις προκλήσεις θα ήταν ο ιδανικός σου ερωτικός παρτενέρ.

Tο σαξόφωνο
Θεωρείς ότι το στόμα είναι για να γεύεται την ηδονή και να προσφέρει απόλαυση. Είτε με φιλιά είτε με ερωτόλογα και αισθησιακά επιφωνήματα, ο σύντροφός σου καλείται να σε ικανοποιήσει με το στόμα και τα χείλη του, αλλά και να μαγευτεί από τα δικά σου. Ο έρωτας μαζί σου σίγουρα δε χαρακτηρίζεται ποτέ ως βαρετός.

Την κιθάρα
Είσαι γυναίκα με ευαισθησίες που θες να χειρίζονται τις «χορδές» σου με προσοχή: στην αρχή διστακτικά και μετά με δεξιότητα και ένταση. Αυτό όμως προσφέρεις κι εσύ. Είσαι «εξερευνήτρια». Προχωράς αργά και ψάχνεις να ανακαλύψεις όσα θα καταρρίψουν και τις τελευταίες αναστολές του εραστή σου. Και απαιτείς ακριβώς την ίδια μεταχείριση...

Τη φλογέρα
Δύσκολο όργανο, που χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να το κατακτήσεις. Το αποτέλεσμα όμως μόνο ως εκπληκτικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Έτσι λειτουργείς κι εσύ. Αφιερώνεσαι ευλαβικά στον ερωτικό σου παρτενέρ, χωρίς να βιάζεσαι καθόλου. Το σεξ μεταξύ σας είναι ένα μάθημα με πολλές πολλές υποσημειώσεις, που τις διαβάζετε όλες και τις εφαρμόζετε στην πράξη.




00 inkefalonia general ad 300X250