Ετσι ντύνονται οι πετυχημένες- Με αυτά τα στιλιστικά κόλπα πήραν προαγωγή [εικόνες]

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 18:14

Ετσι ντύνονται οι πετυχημένες- Με αυτά τα στιλιστικά κόλπα πήραν προαγωγή [εικόνες]

Οι γυναίκες που έχουν βάλει στόχο να γίνουν πετυχημένες, λαμβάνουν υπόψιν τα πάντα από το πως θα διαπρέψουν στον τομέα τους, μέχρι τι θα φορέσουν στην σύσκεψη και στο γραφείο.

 

Το μυστικό: Ντύσου σαν να έχεις πάρει ήδη προαγωγή. Μην περιμένεις να αλλάξεις το στιλ σου, όταν αποκτήσεις μία καινούργια θέση, αλλά ντύσου να την είσαι ήδη εκεί. Έτσι θα δείξεις πως είσαι έτοιμη ακόμα και εμφανισιακά.

Αν παρ' όλα αυτά δεν ξέρεις με τι κομμάτια να εξοπλίσεις την ντουλάπα σου, αυτά είναι τα βασικότερα.

Σακάκι
Είναι ίσως το βασικότερο κομμάτι στο οποίο θα πρέπει να επενδύσεις για το office look σου. Η fashion director Roopal Patel θεωρεί πως οι αγορές μίας γυναίκας πρέπει να είναι έξυπνες και «χτίζονται» πάνω σε ένα ρούχο. Κάνε το σακάκι το βασικό κομμάτι της εμφάνισής σου και πάνω σε αυτό κάνε τις υπόλοιπες αγορές σου.

Παπούτσια


Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι θα κοιτάνε αν έχεις «καλοδιατηρημένα» παπούτσια. Οι γόβες είναι το σήμα κατατεθέν κάθε πετυχημένης γυναίκας. Αν πάλι είσαι όλη μέρα στο «τρέξιμο», επένδυσε σε ένα ζευγάρι «Oxford Shoes» και φυσικά μπαλαρίνες.

Φαρδύ παντελόνι
Ο executive director του περιοδικού Glamour είπε το εξής «Οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν μία άποψη για σένα, μόλις 14 δευτερόλεπτα αφ΄ ότου σε δουν για πρώτη φορά». Το παντελόνι σε ίσια ή φαρδιά γραμμή είναι το must underwear όλων των γυναικών.

Λευκό
Αν δεν το φοράει καμία στο γραφείο, φόρεσέ το εσύ. Το λευκό είναι το χρώμα που εμπνέει εμπιστοσύνη, θηλυκότητα και κομψότητα.

 



00 inkefalonia general ad 300X250