Μονοχρωμία! Η νέα τάση στο μακιγιάζ που λατρεύουν οι stars πρώτης γραμμής και τι είναι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 10:52

Μονοχρωμία! Η νέα τάση στο μακιγιάζ που λατρεύουν οι stars πρώτης γραμμής και τι είναι!

Λοιπόν, τι λες θα ακολουθήσεις το trend της μονοχρωμίας ή σου αρέσει στο μακιγιάζ σου να υπάρχει πάντα ένα πιο έντονο στοιχείο που να τραβά την προσοχή;

Οι τάσεις προέρχονται από τρεις διαφορετικές πηγές:
- από αυτό που συμβαίνει στις πασαρέλες
- από αυτό που συμβαίνει στο δρόμο
- από αυτό που συμβαίνει στο κόκκινο χαλί

Τάση έχουμε όταν περισσότεροι από δύο οίκοι/ it girls/ stars αποφασίζουν την ίδια περίοδο να έχουν το ίδιο μακιγιάζ ή να χτενίζουν τα μαλλιά τους με παρόμοιο τρόπο.

Το τελευταίο make up trend, λοιπόν, προήλθε από το κόκκινο χαλί, φορέθηκε ιδιαίτερα στα Golden Globes και στοιχηματίζω ότι θα το δούμε πολύ και στα Όσκαρ (οπότε καν'το τώρα πριν τα Όσκαρ). Πρόκειται για το trend της μονοχρωμίας που θέλει τις stars να βάφονται σε μάτια, μάγουλα, χείλη με χρώματα που ανήκουν στην ίδια οικογένεια όπως bronze, ροζ, λιλά.

Όταν επιλέγονται nude τόνοι για το make up τότε το ρούχο μπαίνει στο προσκήνιο και πρέπει να είναι πιο grande. Αντιστρόφως, όταν οι τόνοι είναι πιο έντονοι τότε το statement γίνεται με το μακιγιάζ και το ρούχο οφείλει να είναι πολύ ήσυχο.

Παρακάτω οι stars που υιοθέτησαν το trend της μονοχρωμίας. Για να πάρεις έμπνευση και να το αντιγράψεις κι εσύ!

Rita OraH Rita Ora με ζεστούς peachy τόνους για το μακιγιάζ σε μάτια, μάγουλα, χείλη. Η επιδερμίδα της είναι ματ με εξαίρεση των V των χειλιών που δίνει μια τρισδιάστατη και sexy αίσθηση.

Amber Heard


Το μακιγιάζ της Amber Heard έγινε με peachy- γήινους τόνους και η ίδια έπαιξε με τις αντίστροφες υφές σε σχέση με την Rita Ora, δηλαδή λαμπερές υφές σε όλο το πρόσωπο και ματ στα χείλη.

Lea Michele


Μπορεί να είναι neutral αλλά ποια διαφωνεί ότι αυτό το μακιγιάζ μπορεί να σου τραβάει την προσοχή και να δείχνει και πολύ, πολύ sexy;

Lupita Nyong'o
 

Στην λίστα με τις stars που τολμούν με το μακιγιάζ τους στην πρώτη θέση βρίσκεται η Lupita. Και όπως βλέπεις δεν δίστασε να σετάρει τη λιλά σκιά στα μάτια της με ένα λιλά lipgloss.

Lily Collins


H Lily Collins δανείστηκε από τις αποχρώσεις του ρούχου της και για το μακιγιάζ της. Το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ!