Oι φετινές τάσεις της μόδας που ήρθαν για να μείνουν[εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 14:02

Oι φετινές τάσεις της μόδας που ήρθαν για να μείνουν[εικόνες]

Κάθε φορά τα ίδια! Τάσεις έρχονται και πάνε, άλλες μένουν, άλλες φεύγουν, με τα πιστά κορίτσια της μόδας να αλλάζουν συνέχεια και να προσαρμόζονται σε αυτό που η βιομηχανία ορίζει ως must.

 

Για παράδειγμα τώρα το χειμώνα, οι μπότες πάνω από το γόνατο είχαν την τιμητική τους. Τις φόρεσα και εγώ, τις φορέσατε και εσείς και αλλές εκατομμύρια γυναίκες σε αυτόν τον πλανήτη. Το ερώτημα, όμως, παραμένει: πέρα από μία-δύο, δέκα φορές, πόσο αυτή η τάση είναι ρεαλιστική για τις γυναίκες με δουλειά, οικογένεια, παιδιά, για εκείνες που είναι στο τρέξιμο όλη μέρα.

Ως πραγματικές γυναίκες και ως άνθρωποι που φοράμε τη μόδα και δεν μας φοράει, οφείλουμε να διαλέξουμε εκείνες τις τάσεις που μας άρεσαν στο παρελθόν και μπορούμε να φοράμε, κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Τα γυαλιά Dior So Real

Από την Αννα Ντέλα Ρούσο μέχρι την Ριάνα, οι διάσημοι και όχι μόνο φόρεσαν τα γυαλιά του οίκου Dior, τα οποία αντιγράφηκαν και από άλλα brands. Αυτή η νέα εκδοχή γυαλιών είναι ενδιαφέρουσα και όσο εκκεντρική χρειάζεται για ένα λουκ με άποψη. Οπως φαίνεται, ήρθαν για να μείνουν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην τα εντάξετε στα αξεσουάρ σας.

Bucket Bags

Από τη στιγμή που το brand Mansur Gavriel τις έβαλε στην αγορά, οι συγκεκριμένες τσάντες έχουν γίνει βασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. Δεκάδες παρόμοιες τσάντες έχουν βγει στην αγορά, ωστόσο, η πρακτικότητά τους τις κάνει μοναδικές. Χωράνε τα πάντα μέσα και μπορείς να φύγεις.

Λευκά Sneakers

Τα φοράνε όλοι μα όλοι. Τα λευκά sneakers έκαναν ένα μεγάλο μπαμ και μπήκαν στην καρδιά της μόδας. Ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα, φούστες, φορέματα, παντελόνια... με όλα, και είναι και πολύ μα πολύ άνετα.

Καμηλό Παλτό

Εχει γραφτεί, έχει χιλιοειπωθεί. Το καμηλό παλτό δεν είναι απλά μια τάση, που πάει και έρχεται, είναι «Η» τάση. Προσθέτει κομψότητα σε ένα κλασικό outfit, ενώ την ίδια στιγμή το κάνει να δείχνει ακριβό. Ταιριάζει εξαιρετικά με τα λευκά sneakers.

Λεπτά κασκόλ

Εμπνευσμένα από την δεκαετία του '70, τα λεπτά κασκόλ και φουλάρια είναι μια τάση, που εύκολα «μπορεί να ρίξεις πάνω σου». Ενα κασκόλ στο κλασικό μαύρο θα σας κάνει να φαίνεστε κομψή, χωρίς να έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια.