Το φιλί αποκαλύπτει αν σας θέλει!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 13:40

Το φιλί αποκαλύπτει αν σας θέλει!

Tο φιλί ανάμεσα σε δύο ανθρώπους ποτέ δεν είναι το ίδιο και αυτός είναι και ο λόγος που φανερώνει πολλά.. Έτσι λοιπόν οταν αισθανθείς τα χείλη του στα χείλη σου η αίσθηση που νιώθεις μπορεί να είναι μοναδική, απογοητευτική, αδιάφορη.. και αυτό να είσαι σίγουρη θα καθορίσει και την πορεία της γνωριμίας...ΓΥΝΑΙΚΕΣ

- Σε φιλάει και μπλέκει τα δάχτυλά της στα μαλλιά σου. Αυτό δείχνει οτι έχει πάθος πολύ που δεν κρατιέται και θέλει να το εκφράσει.

- Αν τα χείλη της είναι σφιγμένα και δεν ξέρει πως να τοποθετήσει τα χέρια της με αποτέλεσμα να σε αγκαλιάζει απο την πλάτη και να είναι γενικότερα συγκρατημένη τότε έχει χαρακτήρα σταθερό και συγκροτημένο.

- Αν όταν σε φιλάει σε πιάνει απο το πρόσωπο απαλά και το κρατάει καθόλη την διάρκεια του φιλιού, τότε να ξέρεις οτι είναι τρυφερή.

- Αν το φιλί συνο­δεύεται και από τρυφερά λόγια, είναι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. 

- Αν έχει πέσει πάνω σου και σε φιλάει με μανία, τότε είναι υπερβολική. Αυτό σημαίνει ότι είναι αυταρχι­κή, ζηλιάρα και θέλει να δείξει την υπεροχή της.

ΑΝΤΡΕΣ

- Αν σε φιλάει συχνά και με διάρκεια, θέλει πραγματικά να σε γνωρίσει.

- Αν σε φιλάει σε όλο το πρόσωπο, σε λατρεύει.

- Αν περνάει τα δάχτυλά του μέσα από τα μαλλιά σου την ώρα που σε φιλάει, ξέρει τι θέλουν οι περισσότερες γυναίκες.

- Αν σε φιλάει μόνο πριν από το σεξ, αυτό πρέπει να σε ανησυ­χήσει. Μάλλον δεν ενδιαφέρεται ειλικρινά για σένα.

- Αν σε φιλάει και δε φεύγει το βλέμμα του από πάνω σου, τό­τε μπορεί να σε ερωτεύεται ή προσπαθεί να σε αποπλανήσει. Μερικές φορές είναι δύσκολο να διακρίνεις τη διαφορά.