Δήμητρα Ματσούκα: Καυτή σαν καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 11:16

Δήμητρα Ματσούκα: Καυτή σαν καλοκαίρι

Με την έναρξη του θέρους, άξαφνα η γνωστή ηθοποιός βγήκε από το υποκριτικό καβούκι της και έκανε ευρύ σοσιαλμιντιακό άνοιγμα, δρέποντας το like και διεκδικώντας το share με υπερόπλα το καλλίγραμμο σώμα της και τα εναρμονισμένα στο πνεύμα του λιτού βίου τοσοδούλικα μπικίνι της.

Αν τη σεζόν «Καλοκαίρι 2015» την έχει συνειρμικά κανείς στο μυαλό του συνδεδεμένη με φράσεις, έννοιες και γεγονότα όπως το δημοψήφισμα, τα capital controls, τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου, την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, το συριζαϊκό σχίσμα ή την προκήρυξη πρόωρων εκλογών και τα συμπαρομαρτούντα της, τότε μάλλον δεν πήρε χαμπάρι τον Instagram λογαριασμό της Δήμητρας Ματσούκα. «You know nothing, Jon Snow», όπως θα αποφαινόταν και η άγρια κοκκινομάλλα Ιγκριτ του «Game of Thrones».

Η Δήμητρα αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να μετρήσει το σοσιαλμιντιακό μπόι της και απ’ ό,τι έδειξε η αναπαραγωγή των φωτογραφιών της από sites, εφημερίδες και περιοδικά τα κατάφερε περίφημα για νεοφώτιστη (aka debutante). Το ηδονοθηρικό δούναι και λαβείν με δίαυλο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στην αεικίνητη και καλλιτεχνικά ανήσυχη ηθοποιό, μα κυρίως κουμπώνει ιδανικά με τα πολυποίκιλα -και δικαίως μικροσκοπικά- μπικίνι της, αλλά και με την boho καταβολών και λιλιπούτειων διαστάσεων θερινή γκαρνταρόμπα της.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως η Δήμητρα είναι από τις γυναίκες που δεν χρειάζονται στυλιστικά παραφερνάλια. Μπορεί να είναι σέξι ακόμη και όταν τηγανίζει μαριδάκι. 

 Πηγή: protothema.gr


Η Δήμητρα αποδεικνύει πως πιστεύει στην αφαίρεση του περιττού, στον μινιμαλισμό, στην απογύμνωση. Επί σκηνής, αλλά και κάτω απ’ αυτή


Στον αφρό της θάλασσας, στο χείλος της πισίνας, πάνω στην άμμο την ξανθή, αλλά και στα στενά σοκάκια των νησιών, η Δήμητρα λάτρεψε το καλοκαίρι και το καλοκαίρι λάτρεψε τη Δήμητρα

Από το μικρό μαύρο φόρεμα στο (πολύ) μικρό μαύρο μπικίνι

Αφού αποκατέστησε την αδελφή της, Μαρία, η οποία το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να πει αντίο στην εργένικη ζωή, και έκλεψε τα βλέμματα στη γαμήλια δεξίωση ντυμένη με ένα κουφετί χρώματος μάξι φόρεμα που αναδείκνυε και με το παραπάνω τα πλούσια σωματικά ελέη της (μάρτυράς μας οι θηλές της), η Δήμητρα μπορούσε πια ξέγνοιαστη να ξεχυθεί στις παραλίες και να απολαύσει με αμεριμνησία τις χαρές του περίφημου ελληνικού καλοκαιριού. Τις στυλιστικές προθέσεις της φρόντισε να τις καταστήσει σαφείς από τις δύο εμφανίσεις της στην επιδαυριακή γη, όπου ταξίδεψε για να παρακολουθήσει τις παραστάσεις «Νέκυια» και «Εκκλησιάζουσες». Μαθημένη να ξεγυμνώνεται -υποκριτικά πάντα- στο κοινό της επί σκηνής, η Δήμητρα αποφάσισε να ακολουθήσει τρόπον τινά τον δρόμο της απογύμνωσης και ως απλή θεατής. Το μικρό μαύρο φόρεμά της -εκ των ων ουκ άνευ κομμάτι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα- συνδυασμένο με αρχαιοελληνικής κοπής σανδάλια έμοιαζε με σπονδή στην περίφημη «απλότητα του τίποτα». Κάποιοι νόμισαν πως η Δήμητρα είχε καταφέρει να τερματίσει την έννοια του σέξι. Δυστυχώς, για τους ίδιους, βιάστηκαν. 

Η βιβλιοφάγος 
Σκέφτεστε καλύτερη καμπάνια για τη διάδοση της φιλαναγνωσίας; 




Κι ύστερα ήρθαν τα νησιά. Τα καράβια σάλπαραν, τα αεροπλάνα απογειώθηκαν, μαζί τους και η Δήμητρα Ματσούκα που ταξίδεψε στη Ρόδο και τη Μύκονο με βαλίτσες -καταπώς φαίνεται- γεμάτες με μικροσκοπικά, απέριττα κομμάτια που έκαναν με τη σειρά τους το like να αστράψει και το share να βροντήξει. Αλλωστε η είσοδος της ίδιας στον θαυμαστό κόσμο του Instagram δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει μια μέρα γιορτής, πανηγυριού και σχόλης -τη μόνη ίσως φέτος το καλοκαίρι- για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Στον αφρό της θάλασσας, στο χείλος της πισίνας, πάνω στην άμμο την ξανθή αλλά και στα στενά σοκάκια των νησιών, η Δήμητρα λάτρεψε το καλοκαίρι και το καλοκαίρι λάτρεψε τη Δήμητρα. Ηταν έρωτας με την πρώτη βουτιά - εκείνη που έκανε στη Ρόδο με το διαστάσεων θρύλου πια μαύρο μπικίνι της. Ανέμελη, αμέριμνη, με σώμα σμιλευτό και το εμβληματικά αινιγματικό χαμόγελό της που ρέπει μεταξύ ευδαιμονίας και απαξίας, η κοσμαγάπητη ηθοποιός έγινε, θα έλεγε κανείς, η επιτομή του οξύμωρου σχήματος «ανεπιτήδευτα επιτηδευμένα σέξι». Σύντροφός της στα παχνιδίσματα πλάι στο κύμα -και μόνον εκεί- ο σκηνοθέτης και συνεργάτης της Λευτέρης Γιοβανίδης, με τον οποίο απαθανατίστηκε στη Μύκονο να χαίρεται με αβρότητα κάθε στιγμή. Τι κρίμα που το καλοκαίρι τελειώνει, τι ευτυχία που τα στιγμιότυπα της Δήμητρας δεν έχουν τελειωμό! Απολαύστε υπεύθυνα.


Πόσο αυθόρμητη; 
Σκέφτεστε τίποτα πιο ανεπιτήδευτα επιτηδευμένο;



Γιούπιιιι!
Τολμηρό color blocking σε φόντο αλαβάστρινων κοιλιακών


Κίνησε η Γερακίνα
Γιατί η Δήμητρα Ματσούκα χορεύει τσάμικο στα σοκάκια του Αιγαίου; 
Γιατί μπορεί!



Κερατάκια
Το φετινό καλοκαίρι ήταν μια ατελείωτη πενθήμερη εκδρομή για εκείνη και τον φίλο και συνεργάτη της Λευτέρη Γιοβανίδη



Quo vadis?
Τερματίζοντας το εύπεπτο στυλιστικό φετίχ ονόματι hot pants

 

Size queen 
Με τέτοιο υπερμέγεθες παγωτό θα το κάψουμε απόψε, κυρ Στέφανε!

























































00 inkefalonia general ad 300X250