Τα χειρότερα ρούχα της Eurovision -Η Ελλάδα στην τρίτη θέση [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 15:41

Τα χειρότερα ρούχα της Eurovision -Η Ελλάδα στην τρίτη θέση [εικόνες]

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Eurovision δεν είναι μόνο τραγούδι, είναι και εμφάνιση. Παρά τη στροφή προς το πιο μοντέρνο, εντούτοις και φέτος πολλά αστέρια έκαναν τις χειρότερες εμφανίσεις τους. 

 

Το γαλλικό σάιτ Styles παρουσίασε τα χειρότερα ρούχα της φετινής διοργάνωσης. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι στην 3η θέση!

Πρώτη χειρότερη εμφάνιση είναι η υποψήφια της Σερβίας. Πέραν του ότι η τραγουδίστρια με την ωραία φωνή είχε κάποια κιλά επιπλέον, τα ρούχα της, όπως και η εμφάνιση της χορωδίας της ήταν από τα χειρότερα της βραδιάς.


Δεύτερη χειρότερη εμφάνιση ήταν το ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία που ερμήνευσαν το τραγούδι «Ακόμη σ’αγαπώ» Η κοπέλα φορούσε τουαλέτα με λάμπες LED  οι οποίες φωτίζονταν όταν έπεφταν τα φώτα!


Η τρίτη χειρότερη εμφάνιση, σύμφωνα με το γαλλικό σάιτ, είναι της Μαρίας Ελενας Κυριάκου, της ελληνίδας υποψήφιας. «Μιμήθηκε υπερβολικά την Σελίν Ντεόν, σε όλα της», γράφει το γαλλικό σάιτ που της έβαλε άσχημο βαθμό.


Στην επόμενη χειρότερη θέση βρέθηκε η υποψήφια της Γεωργίας η οποία έκανε μια αλησμόνητη εμφάνιση με μαύρα και φτερά. «Μάλλον ο στυλίστας της βλέπει πολύ Game of Thrones» γράφει το γαλλικό σάιτ.


Από τις χειρότερες, σημειώνει, και η υποψήφια της Αλβανίας, η οποία φόρεσε πολύ χαμηλό ντεκολτέ για να κρύψει την έλλειψη ταλέντου.

Επόμενη χειρότερη είναι η Σλοβενία, γράφει το γαλλικό σάιτ, η οποία φόρεσε ένα ανεκδιήγητο φόρεμα και τραγουδούσε ακίνητη.


iefimerida.gr