Η πρώην του Κασιδιάρη περιμένει παιδί με τον «βασιλιά των Tσιγγάνων»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 13:08

Η πρώην του Κασιδιάρη περιμένει παιδί με τον «βασιλιά των Tσιγγάνων»

Η Ελενα Κωνσταντινίδου, πρώην Μις Τουρισμός και σύντροφος του Ηλία Κασιδιάρη, περιμένει παιδί με τον «βασιλιά των Tσιγγάνων» σπό τη Λάρισα.

 

Το όνομα της Ελενας Κωνσταντινίδου, είχε πρωτοακουστεί το 2012 όταν κατέκτησε τον τίτλο της Μις Τουρισμός σε καλλιστεία.

Την ξανακούσαμε το καλοκαίρι του 2013, όταν συνδέθηκε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, με τον οποίο γνωρίστηκε στους διαδρόμους της Βουλής όπου εργαζόταν ως γραμματέας στο γραφείο του βουλευτή Πιερίας, Γιώργου Κωνσταντόπουλου -είχε μάλιστα τότε γραφτεί ότι έχασε τη δουλειά της στη Βουλή εξαιτίας της σχέσης τους.

Ο φωτογραφίες από διακοπές της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής είχαν δημοσιοποιηθεί και κάνει το γύρο του Ιντερνετ, όπως και η είδηση για τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο του 2013.

Ολα αυτά βεβαίως ανήκουν πια για τα καλά στο παρελθόν.

Η Ελενα Κωνσταντινίδου βρίσκεται σήμερα σε μια εντελώς διαφορετική φάση της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες περιμένει το πρώτο της παιδί.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο βρίσκεται σε σχέση με τον «βασιλιά των Tσιγγάνων», Μάρκο Βιλανάκη, με τον οποίο ζουν μαζί στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το protothema.gr υπήρξαν αντιδράσεις για το παρελθόν της και το δεσμό της με βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία των τσιγγάνων, που όμως κάμφθηκαν από τον έρωτα του ζευγαριού.  

thetoc.gr




00 inkefalonia general ad 300X250