Ρούλα Κορομηλά: Οι αποκαλύψεις στο Instagram

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 15:23

Ρούλα Κορομηλά: Οι αποκαλύψεις στο Instagram

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2013, η Ρούλα Κορομηλά ανοίγει όχι απλά λογαριασμό στο Instagram, αλλά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Στην πρώτη της φωτογραφία, η οποία είναι φυσικά selfie –το μαζικό trend έκανε τους γλωσσολόγους του Λεξικού της Οξφόρδης να την ανακηρύξουν στη Νο1 λέξη εκείνης της χρονιάς– πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο κρεβάτι της, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των σταρ. Δύο χρόνια αργότερα, η εξέλιξη είναι εντυπωσιακή. Η Ρούλα δεν είναι πια «πρωτάρα» με το Instagram.

Παιχνίδια με τον ήλιο
Διακοπές, μικροσκοπικό μπικίνι, μαύρισμα και πολλά χαμόγελα. Η Ρούλα περνάει καλά και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Flashback

Ένα μικρό κορίτσι σε ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ ονειρευόταν να κατακτήσει τον κόσμο. Και το κατάφερε.



Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Reunion έπειτα από καιρό με την ηθοποιό και αγαπημένη της φίλη.



Stand by me
«Είναι η ζωή μου ολόκληρη. Με έχει βοηθήσει και με έχει προστατεύσει πολύ» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον αδελφό της, Θανάση.



Καπνίζοντας
Στα backstage του J2US. Έβγαλε τα μαύρα ρούχα και έβαλε χρώμα όχι μόνο στην TV αλλά και στη ζωή της.



Τα αγαπημένα της
Μουσική, σερφάρισμα στο Internet και καινούριες selfies στο λογαριασμό της στο Instagram.



Ναι στο μίνι
Τα πόδια της είναι από τα ωραιότερα της εγχώριας showbiz.  Γι’ αυτό και επιλέγει συχνά για την καθημερινότητά της casual κοντά φορέματα που της ταιριάζουν απόλυτα.



Νοσταλγία
«Όταν πίναμε μαζί Πρωινό Καφέ» σχολιάζει η Ρούλα και εμείς γυρίζουμε πολλά χρόνια πίσω, τότε που έκανε τα πρώτα επιτυχημένα βήματά της στη μικρή οθόνη, στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.



Πληθωρικό Μπούστο

Είναι από τα πιο δυνατά της σημεία και φρόντιζε πάντα να το αναδεικνύει με αποκαλυπτικές τουαλέτες.



Mamma Mia!
«Μου λείπει» ήταν η λεζάντα που διάλεξε για να συνοδεύσει αυτή τη φωτογραφία. Η κυρία Αργυρώ είναι υπερήφανη για όλα όσα έχει πετύχει η κόρη της



Ελεονώρα Μελέτη
Μπορεί να μη βρίσκονται συχνά, όμως η εκτίμηση και η αγάπη είναι αμοιβαίες. «Οι πραγματικές φιλίες ανθίζουν πίσω από τις κάμερες», όπως σημείωσε στο Instagram της.



Αργύρης Αγγέλου
Ήρθαν κοντά το τελευταίο διάστημα, του στάθηκε στο ατύχημα που είχε και η ατάκα που του λέει για να τον πειράζει είναι: «Μάθε πρώτα μπιρίμπα και ύστερα μιλάμε».



Αυτοσαρκασμός
«Ό,τι βρίσκω μπροστά μου το βάζω. Και αντρικό!» γράφει και αποσπάει εκατοντάδες likes.

protothema.gr




00 inkefalonia general ad 300X250