Νέες περιπέτειες για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 11:03

Νέες περιπέτειες για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Στο σφυρί αντί 8 εκατ. ευρώ η βίλα Κωστόπουλου στη Φιλοθέη -Το εντυπωσιακό σπίτι που μοιάζει χτισμένο πάνω στο νερό [εικόνες

Στο σφυρί από την τράπεζα στην οποία έχει περιέλθει λόγω κατάσχεσης, μετά το «κανόνι» του εκδότη, βγαίνει η βίλα στην οποία έζησαν επί 13 χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στη Φιλοθέη.

Η τράπεζα στην οποία έχει περιέλθει η βίλα της Φιλοθέης ανακοίνωσε την πώλησή της με αγγελία που δημοσιεύτηκε σε κυριακάτικο ένθετο αγοράς ακινήτων. Τιμή εκκίνησης της βίλας των 1.242,23 τ.μ. και των τεσσάρων επιπέδων, τα 8,05 εκατ. ευρώ.

Πρόκεται για ένα χλιδάτο σπίτι, σε σχέδια του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής. Περιλαμβάνει το οικόπεδο των 1,2 στρεμμάτων περίπου, τη βίλα συνολικής επιφάνειας 1.242,23 τ.μ. καθώς επίσης και την πισίνα των 69 τ.μ. Το σπίτι, χτισμένο από τη μία πλευρά επί της πλατείας Δροσοπούλου και από την άλλη σε ένα μικρό αδιέξοδο, περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα, το υπόγειο των 528 τ.μ. (γυμναστήριο και playroom), το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ. (κουζίνα και καθιστικό), τον πρώτο όροφο 252,63 τ.μ. (κρεβατοκάμαρες) και τον δεύτερο όροφο 182 τ.μ., ένα άνετο ρετιρέ γραφείο. 

Η βίλα της Δροσοπούλου ήταν διακοσμημένη σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι και είχε αρχιτεκτονικές πινελιές που να προσφέρουν άνεση, ηρεμία και γαλήνη. Η πισίνα του σπιτιού αγγίζει τις μπαλκονόπορτες του ισογείου, ώστε να δίνει την εντύπωση πως το σπίτι βρίσκεται πάνω στο νερό, ενώ ένα από τα στοιχεία που κόβουν την ανάσα είναι ότι ο ένας τοίχος του υπογείου είναι γυάλινος και φαίνεται όλη η πλευρά της πισίνας σαν ένα τεράστιο ενυδρείο. Από την άλλη πλευρά του υπογείου υπάρχουν οι ξενώνες για το προσωπικό αλλά και για τους επισκέπτες.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του έμεινε στη βίλα της Φιλοθέης για 13 χρόνια περίπου και διοργάνωσε σε αυτή μερικά από τα πάρτι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Σύμφωνα με την Espresso, η Τζένη Μπαλατσινού πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι-έκπληξη στον Πέτρο Κωστόπουλο για την ονομαστική του εορτή και για τον λόγο αυτό είχε μετατρέψει τη βίλα έτσι ώστε να θυμίζει σκηνικό ταινίας του Bollywood. Μάλιστα, λέγεται ότι είχε καλέσει και επώνυμη αστρολόγο-χαρτομάντισσα για να δει τα μελλούμενα των καλεσμένων.

Επίσης, λέγεται ότι σε κάποια γενέθλια της Τζένης Μπαλατσινού ο Πέτρος Κωστόπουλος διοργάνωσε το «κόκκινο πάρτι», όπου όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν υποχρεωτικά κόκκινα ρούχα ή έστω ένα κόκκινο αξεσουάρ, ενώ όλα τα έπιπλα του σπιτιού είχαν μεταφερθεί σε άλλο χώρο για να στρωθούν κόκκινα χαλιά και να μπει όλος ο απαιραίτητος... κόκκινος εξοπλισμός.

Σημειώνεται ότι πριν από έναν χρόνο, στα τέλη του 2013, η τράπεζα είχε πουλήσει και τη δεύτερη βίλα του εκδότη, στη Μύκονο, έναντι τιμήματος 5,5 εκατ. ευρώ, η οποία επίσης είχε περιέλθει στην ιδιοκτησία της λόγω χρεών του επιχειρηματία.

 

Espresso




00 inkefalonia general ad 300X250