Δέκα ζευγάρια αποκαλύπτουν τι έκαναν την πρώτη νύχτα γάμου...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 13:51

Δέκα ζευγάρια αποκαλύπτουν τι έκαναν την πρώτη νύχτα γάμου...

Η (ξενέρωτη) πραγματικότητα απέχει κατά πολύ από αυτά που φαντάζεστε ...Πριν το γάμο, τα ζευγάρια θεωρούν ότι η πρώτη νύχτα του γάμου τους θα είναι κάπως έτσι: ένα απίθανο δωμάτιο γεμάτο με ροδοπέταλα, σαμπάνια να κρυώνει στη σαμπανιέρα, και ένα υπέρδιπλο κρεβάτι που θα «ζήσει» άφθονες στιγμές σεξ. Αλλά η αλήθεια ίσως είναι διαφορετική-σε πολλές περιπτώσεις η πρώτη νύχτα δεν περιλαμβάνει ούτε καν σεξ. Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα παρακάτω ζευγάρια έπειτα από διαδικτυακές αποκαλύψεις (Reddit). 1 Απλά μείναμε αγκαλιά

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου είπα ‘μήπως μπορούμε απλά να μείνουμε αγκαλιά σήμερα;’. Ήμουν μεθυσμένος».

2 Φάγαμε ότι περίσσεψε από τη δεξίωση

«Η ημέρα ήταν απίστευτα κουραστική. Περάσαμε την νύχτα τρώγοντας ότι είχε περισσέψει από τη δεξίωση και γελούσαμε συνέχεια. Μετά, αποκοιμηθήκαμε και ήταν υπέροχο».

3 Αποκοιμηθήκαμε

«Ήμασταν και δυο σωματικά και ψυχολογικά εξουθενωμένοι. Οπότε όταν πήγαμε στη σουίτα, απλά πήγαμε κατευθείαν στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε».

4 «Μουλιάσαμε» στη μπανιέρα

«Μουλιάσαμε στην μπανιέρα του δωματίου στο ξενοδοχείο και κάναμε σεξ»

5 Κάναμε μπάνιο και όχι σεξ

«Κάναμε ένα μπάνιο και πέσαμε για ύπνο»

6 Είδαμε ταινίες

«Είχαμε ξεπατωθεί από την κούραση αλλά μείναμε ξύπνιοι και είδαμε στην τηλεόραση το "Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος»

7 Φάγαμε junk food

«Κάναμε σεξ και μετά φάγαμε μπισκότα»

8 Τα πίναμε με φίλους

«Κάναμε σεξ και μετά τα πίναμε με φίλους»

9 Με βοήθησε να ξεντυθώ

«Πήγαμε σπίτι και με βοήθησε να βγάλω όλα αυτά τα τσιμπιδάκια από τα μαλλιά. Μετά, έκανα μπάνιο και πέσαμε στο κρεβάτι».

10 Room service

«Ήταν υπέροχα! Παραγγείλαμε μέσω room service έτσι ώστε να μη χρειαστεί να φύγουμε από το δωμάτιο και το ξενοδοχείο μας έστειλε μια σαμπάνια. Πήγαμε για ύπνο εκείνη την ημέρα γιατί ήμασταν απίστευτα κουρασμένοι. Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε σε ένα king size κρεβάτι έχοντας γυρισμένες τις πλάτες ο ένας στον άλλον. Τότε ήταν που συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είμαστε ‘αγκαλίτσες’».

Πηγή: newsbeast.gr