Κλούνεϊ – Αλαμουντίν: Δείτε το ξενοδοχείο του γάμου τους!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 10:08

Κλούνεϊ – Αλαμουντίν: Δείτε το ξενοδοχείο του γάμου τους!

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς, αυτός του άλλοτε πιο περιζήτητου εργένη του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αμάλ Αλαμουντίν τελέστηκε με κάθε πολυτέλεια στη ρομαντική Βενετία.

Τα φλας των δημοσιογράφων άστραψαν και κάθε τους βήμα καταγράφηκε με κάθε λεπτομέρεια σε περιοδικά lifestyle.

Το πολυτελές ξενοδοχείο Aman Canal Grande, στο οποίο τελέστηκε η γαμήλια τελετή έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα, αφού το νέο απόκτημα της αλυσίδας πολυτελών καταλυμάτων Aman ήρθε για να αλλάξει την έννοια της διαμονής στην πόλη των Δόγηδων.

Στην ιστορική περιοχή του San Polo, το palazzo που φιλοξενεί το resort αποτελείται συνολικά από δύο κτίρια, πέντε ορόφων, το ένα εκ των οποίων χτίστηκε τον 16ο αιώνα, από τον αρχιτέκτονα Gian Giacomo de Grey.

Γνωστό ως Palazzo Papadopoli, το κτίριο διακοσμήθηκε εσωτερικά από τον Michelangelo Guggenheim, έναν κορυφαίο εκφραστή του νέο – αναγεννησιακού και ροκοκό στυλ.

Ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα από τα σημαντικά παραδείγματα αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος στη Βενετία.

Οι επισκέπτες θα φτάσουν στο ξενοδοχείο από το νερό και θα αποβιβαστούν στην ειδικά διαμορφωμένη προβλήτα, που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στην εντυπωσιακή reception, με τα ψηλά ταβάνια, τις σπάνιες τοιχογραφίες και τα ανάγλυφα.

Μια μεγάλη σκάλα οδηγεί στην τραπεζαρία του πρώτου ορόφου, του μεγαλύτερου επιπέδου στο παλάτι, η οποία περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά δωμάτια και σερβίρει ιταλική και ασιατική κουζίνα.

Το κυρίως δωμάτιο διαθέτει μεγάλα παράθυρα, τα οποία έχουν θέα στο Μεγάλο Κανάλι, ενώ το μπαρ προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον για χαλάρωση και διασκέδαση.

Το σαλόνι, η βιβλιοθήκη, το δωμάτιο Tiepolo και το δωμάτιο Gialla βρίσκονται στο τέταρτο επίπεδο του ξενοδοχείου. Το σαλόνι, χωρίζεται σε δύο μεγάλα δωμάτια, με μεγάλα παράθυρα που παρέχουν επιβλητική θέα στο Μεγάλο Κανάλι. Παρόμοια είναι και η θέα στη διπλανή βιβλιοθήκη.

Το δωμάτιο Tiepolo διαθέτει τραπέζια για σκάκι, τάβλι και χαρτιά. Το δωμάτιο Gialla είναι ιδανικό για ιδιωτικές συναντήσεις, δείπνα και κινηματογραφικές προβολές.

Εντυπωσιακές τοιχογραφίες, οροφογραφίες και ανάγλυφα δημιουργούν ένα παραμυθένιο περιβάλλον στις σουίτες, οι οποίες διαθέτουν πολυτελή επίπλωση, ενώ κάποιες από αυτές έχουν και ιδιωτικό σαλόνι.

Ένας ανελκυστήρας παρέχει πρόσβαση στην φιλόξενη βεράντα του τελευταίου ορόφου, η οποία προσφέρει θέα πάνω από τις στέγες της πόλης.

Απεριόριστη θέα στο Μεγάλο Κανάλι προφέρει και η βεράντα με τον κήπο, που είναι ένας από τους λίγους ιδιωτικούς στο κανάλι.

Οι τιμές ξεκινούν από 1.400 ευρώ τη βραδιά.

Πηγή: news.gr




00 inkefalonia general ad 300X250