Αποκαλυπτικό: Τα πάντα για το νέο πρόγραμμα του Mega!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 08:51

Αποκαλυπτικό: Τα πάντα για το νέο πρόγραμμα του Mega!

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το Mega, στην οποία μίλησαν τα στελέχη του Mega που ασχολούνται με το κομμάτι της μυθοπλασίας, της ψυχαγωγίας και της προώθησης αλλά και ο διευθυντής προγράμματος, Λοΐζος Ξενόπουλος, για το πρόγραμμα της νέας σεζόν.
Πρωινό 7-10:
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν το δίδυμο Καμπουράκης-Οικονομένας συνεχίζει κανονικά και αυτή τη σεζόν.
 
Πρωινό 10-1:
Ατελείωτες είναι οι συζητήσεις που γίνονται στο κανάλι της Μεσογείων για το νέο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού καθώς θέλουν να ανακοινώσουν τα ονόματα (ή και το όνομα) που θα αναλάβει φέτος τη ζώνη 10-1 μέχρι τέλη Ιουλίου. Από τα γραφεία του Mega έχουν περάσει πολλά ονόματα, αρκετά από αυτά που ακούγονται μάλιστα στα δημοσιογραφικά sites και blogs είναι αληθή. Ανάμεσα στα άτομα που κλήθηκαν να συζητήσουν για το πρωινό ήταν και ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ  μας αποκάλυψαν πως Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Ηλιάκη δεν έχουν έρθει καν σε επαφή με το σταθμό για οποιοδήποτε. 
 
Ο Πέτρος Κωστόπουλος και το κανάλι είχαν αποφασίσει από κοινού τα Χριστούγεννα κιόλας, ότι δεν επρόκειτο να συνεχιστεί η συνεργασία τους για το πρωινό και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, οι δύο πλευρές συζήτησαν για μια βραδινή εκπομπή που σίγουρα αν βγει δεν θα βγει απο την αρχή της σεζόν. Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA είναι απίθανο να δούμε τον Κωστοπουλο στο συγκεκριμένο κανάλι μιας και τα σχέδια του MEGA είναι άλλα . Ούτε η Τζένη Μπαλατσινού θα είναι μέρος της νέας πρωινής εκπομπής. Ωστόσο κι αυτή βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για μια γυναικεία magazino εκπομπή που πρόκειται να βγει τη σεζόν 15-16. Ούτε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ούτε η Βίκυ Παγιατάκη είναι σίγουρη για την παραμονή τους στο πρωινό, ενώ σίγουρη είναι η αποχώρηση του Άκη Πετρετζίκη.
 
Τα στελέχη του Mega έχουν στο νου τους δύο σενάρια. Το ένα είναι η εκπομπή να είναι προσωποκεντρική, με ένα δυνατό όνομα στο τιμόνι της. Το δεύτερο σενάριο είναι την παρουσίαση να αναλάβουν περισσότερα από 1 άτομα τα οποία θα έχουν ίσο ρόλο. Το σίγουρο είναι ότι στο νέο πρωινό πρόγραμμα μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η ποσότητα της gossip θεματολογίας και θέλουν να περάσουν έναν πιο ευγενικό και χαρούμενο χαρακτήρα.
 
Άκης Πετρετζίκης:
Ο νικητής του Master Chef πρόκειται να έχει πιο ενεργό ρόλο τη φετινή σεζόν καθώς αυτονομείται. Ο σεφ θα έχει μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής με κάποιο ιδιαίτερο κόνσεπτ. Πιθανές ώρες προβολής είναι 1-2, αμέσως μετά το πρωινό ή 2-3.
 
Ο Άκης Πετρετζίκης θα έχει και δεύτερη εκπομπή, εβδομαδιαία αυτή τη φορά, που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη. Η εκπομπή θα είναι ταξιδιωτική  και θα έχει το προσωπικό στυλ του σεφ. Οι προορισμοί σε κάθε επεισόδιο θα είναι σημεία από τα οποία ο σεφ έχει προσωπικές αναμνήσεις και ιδιαίτερη σημασία για εκείνον. Δε θα λείπει βέβαια και η μαγειρική από την εκπομπή, όμως δε θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. 
 
Μεσημεριανή/Απογευματινή εκπομπή:
Στα σχέδια του καναλιού είναι να βγει στο β' μισό της σεζόν και μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα μεταδίδεται το απόγευμα. Αποκλείεται η εκπομπή αυτή να έχει θεματολογία μεσημεριανού, ενώ δεν απέρριψαν την πιθανότητα να έχει χαρακτήρα τύπου "Δέστε τους". Στην παρουσίαση πάντως απέκλεισαν το γεγονός να βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ η πρεμιέρα της εκπομπής δρομολογείται για Γενάρη.
 
The Music School:
Το νέο show τραγουδιού του Mega, που θα έχει ως πρωταγωνιστές μικρά παιδιά με τις φωνές τους. Στην παρουσίαση του show έκλεισε να βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου- ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ TVNEA (δες εδώ)- ενώ συζητήσεις γίνονται για την κριτική επιτροπή. Σίγουρη φαίνεται να είναι η παρουσία του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ άλλων βρίσκονται η Demy και η Έλενα Παπαρίζου! Τα γυρίσματα του show ξεκινούν στις 15-20 Ιουλίου και η πρεμιέρα θα γίνει στο α' μισό της σεζόν. Στόχος του καναλιού είναι το show να παίζει δύο φορές την εβδομάδα.
 
Rising Star:
Το νέο αυτό show πρόκειται να είναι ο "ανταγωνιστής" του "The Voice"! Για την παρουσίαση του show έχει κλείσει η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ δεν έχουν ξεκινήσει καν οι συζητήσεις για την κριτική επιτροπή. Το show θα βγει στο Β'μισό.
 
Celebrity Game Night:
H εκπομπή σημείωσε πολύ ικανοποιητική πορεία και άφησε τα στελέχη άκρως ικανοποιημένα. Η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά και αυτή τη σεζόν, από Οκτώβριο!
 
Just The 2 Of Us:
Η μέτρια πορεία του show τόσο στους πίνακες τηλεθέασης όσο και στο ενδιαφέρον του κόσμου οδηγεί το show στο συρτάρι, καθώς δεν πρόκειται να δούμε σύντομα τρίτη σεζόν.
 
Joy:
Η επιτυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ, Joy, μετακομίζει στο Mega. Οι συντελεστές της εκπομπής θα είναι ίδιοι ενώ θα υπάρχει ανανέωση ως προς τη θεματολογία. Η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, λογικά Σαββατοκύριακο.
 
ΣΕΙΡΕΣ:
 
Τρεις σειρές από τις φετινές συνεχίζουν κανονικά, Μοντέρνα Οικογένεια, Κάτω Παρτάλι και Κλεμμένα Όνειρα. Η Μοντέρνα Οικογένεια πλέον θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και τα επεισόδια θα είναι 35λεπτα. Νέος σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο Σπύρος Ρασιδάκης. Το Κάτω Παρτάλι επιστρέφει στις οθόνες μας αρχές του νέου έτους. Πρόκειται να προστεθούν 3 νέοι ρόλοι στη σειρά ενώ θα αποχαιρετήσουμε και κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες. Τα Κλεμμένα Όνειρα συνεχίζουν για τελευταία σεζόν και θα αργήσουν να κάνουν πρεμιέρα. Με πολλές αλλαγές στο καστ ανανεώνονται οι ιστορίες. Από τα άτομα που θα συνεχίσουν κανονικά είναι ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Ορέστης Τρίκας και η Μυρτώ Αυγερινού ενώ περιορισμένες εμφανίσεις θα κάνουν η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Ορφέας Παπαδόπουλος κι η Αθηνά Οικονομάκου.
 
Τέσσερις νέες σειρές προστίθενται στο πρόγραμμα του καναλιού. Η μία είναι η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη με την Εθνική Ελλάδος. Οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς θα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Σμαράγδα Καρύδη και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ενώ σημαντικό ρόλο θα έχει και ο ίδιος ο σεναριογράφος. Βασικό μήνυμα της σειράς είναι το να ονειρευόμαστε και να θέτουμε στόχους, τους οποίους πρέπει να προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Αυτό κάνουν και οι ηρωίδες από τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που θα παίξει στο α' μισό της σεζόν. 
 
Στην τηλεόραση με νέα σειρά επιστρέφει και ο Γιώργος Φειδάς, που ήταν σεναριογράφος των Singles. Αυτή τη φορά η σειρά θα ονομάζεται Μάνα εξ ουρανού . Η πρωταγωνίστρια, Μαρία Σολωμού, είμαι μία μητέρα τριών παιδιών που κάνει τα πάντα για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών της. Στη σειρά θα υπάρχουν αρκετά στοιχεία από animation και υπερήρωες.
 
Μία νέα γυναικεία, αρκετά προχωρημένη για τα ελληνικά δεδομένα, σειρά θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του το Mega. H σειρά θα ονομάζεται Ηρωίδες και οι 3 πρωταγωνίστριές της, που θα είναι νέες κοπέλες οι οποίες δεν είναι ακόμα γνωστές στο ευρύ κοινό, θα μιλάνε για θέματα όπως το σεξ. Λόγω του περιεχομένου της, που θυμίζει την ξένη σειρά "Girls", η σειρά θα παίζει μετά τις 10:30 το βράδυ. Μία εκ των πρωταγωνιστριών θα είναι η Αλεξάνδρα Κάππα που γράφει και το σενάριο της σειράς. Τις Ηρωίδες θα δούμε στις οθόνες μας από Ιανουάριο.
 
Τέλος, το Mega εντάσσει στο πρόγραμμά της τη νέα καθημερινή δραματική σειρά, Δικαίωση, που θα παίζει στην prime time από το α' μισό. Τα γυρίσματα στη Σύρο έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής και η παραγωγή έχει επιστρέψει στην Αθήνα για το μοντάζ. Αναμένονται να γυρίσουν στη Σύρο για γυρίσματα τον Σεπτέμβρη. 
 

Σε συζητήσεις βρίσκεται το κανάλι για να πάρει και την κυπριακή σειρά "Όνειρο Ήταν" για να αναλάβει το lead in του δελτίου ειδήσεων. Χαρμόσυνη ήταν η είδηση πως το κανάλι δεν πρόκειται να εντάξει νέα τούρκικη σειρά στο πρόγραμμά της καθώς και η επιθυμία να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, εφόσον τους το επιτρέπει το budget. Επίσης, έμφαση θα δώσουν πολύ στο web tv που θα προσπαθήσουν να βγάλουν νέα προγράμματα που θα προβάλλονται αποκλειστικά εκεί. Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο κανάλι, ο οποίος έχει για ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με το Mega, οπότε μένει να δουν πως θα τον αξιοποιήσουν.

tvnea




00 inkefalonia general ad 300X250