Σεξ στα όρθια: Αυτοί είναι οι 5 τρόποι για να το πετύχεις!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 23:35

Σεξ στα όρθια: Αυτοί είναι οι 5 τρόποι για να το πετύχεις!

Πάρε την πρωτοβουλία και παρέσυρε τον σύντροφό σου σε περιπτύξεις εκτός κρεβατιού.

Το σεξ στα όρθια είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις φωτιά στην ερωτική σας ζωή.

Κανείς δε σε εμποδίζει φυσικά να τους δοκιμάσεις και τους 5! Καλή απόλαυση!

Όρθια και «στα τέσσερα»:

Σκύψε το κορμί σου μπροστά «στα τέσσερα» και φέρνε αντίσταση με τα χέρια σου σε κάποιον τοίχο, σαν το σώμα σου να σχηματίζει τραπεζάκι. Όσο εκείνος θα βρίσκεται από πίσω σου όρθιος, ζήτα του να σε κρατάει από τη μέση ή τα μαλλιά. Η στάση αυτή είναι αρκετά ξεκούραστη και για τους δύο και σίγουρα θα τον ξετρελάνει.

Με την πλάτη σου στον τοίχο:

Κάτσε με την πλάτη στον τοίχο και έχε τον σύντροφό σου μπροστά. Αν δεν έχετε μεγάλη υψομετρική διαφορά θα τα καταφέρετε! Για να βοηθήσεις την κατάσταση ανασήκωσε το ένα σου γόνατο κοντά στο στήθος σου. Έχε τον αγκαλιά και φίλα τον όσο η λίμπιντο φτάνει στα ύψη.

Με το στήθος στον τοίχο:

Στήσου όρθια με το στήθος σου να βλέπει τον τοίχο και την πλάτη τον σύντροφό σου. Σπάσε ελαφρά τη μέση σου προς τα πίσω, τουρλώνοντας τα οπίσθιά σου, για να διευκολύνεις την διείσδυση. Ζήτα του να σου δαγκώνει τον λαιμό και την πλάτη ή να σου ψιθυρίζει στο αυτό.

Στον αέρα:

Αν το βάρος σας το επιτρέπει, δηλαδή εκείνος είναι αρκετά δυνατός κι εσύ αρκετά αδύνατη, σκαρφάλωσε στην αγκαλιά του και τύλιξε τα πόδια σου στη μέση του. Η συγκεκριμένη στάση μπορεί να είναι extreme, αλλά άμα τα καταφέρετε και δεν κουραστεί θα σου χαρίσει έναν από τους πιο δυνατούς οργασμούς!

Σε έπιπλο:

Κάτσε στην άκρη του τραπεζιού, του πλυντηρίου ή του πάγκου της κουζίνας, όσο εκείνος στέκεται μπροστά σου όρθιος. Έτσι μπορείς να απολαύσεις το σεξ στα όρθια, χωρίς να χρειάζεται το αγόρι σου να διαθέτει κοιλιακούς για να σε σηκώσει, αφού το βάρος σου ακουμπάει στο έπιπλο. Εύκολο και απολαυστικό!

patrasevents




00 inkefalonia general ad 300X250