Για γυναικεία βήματα που… πάνε τη θηλυκότητα στα ύψη!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 11:57

Για γυναικεία βήματα που… πάνε τη θηλυκότητα στα ύψη!

Γυναικείες γόβες! Άρρηκτα συνδεδεμένες με τη θηλυκότητα, αξίζουν πάντα μια θέση στην ντουλάπα σας! Ιδανικές για το γραφείο, για τη βόλτα, για τη βραδινή έξοδο ή για μια κοινωνική εκδήλωση, οι γόβες που θα βρείτε στο coppie.gr, όλες τους επώνυμες και στυλάτες, θα ολοκληρώσουν με τον πιο κομψό τρόπο, κάθε σας εμφάνιση! Ψηλές ή με χαμηλό τακούνι, με φιάπα ή με μπαρέτα, sling backs εξώφτερνες ή κλειστές, ταιριάζουν σε κάθε πόδι και μαγνητίζουν τα βλέμματα σε κάθε πέρασμα! Επιλέξτε δερμάτινες ή σουέντ, κλασικές μαύρες ή σε άλλο χρώμα, συνδυάστε με φούστα, φόρεμα, παντελόνι τζιν ή υφασμάτινο και δημιουργήστε το πιο κομψό outfit για κάθε περίσταση.

Μπότες γυναικείες για… δυναμικές γυναίκες!

Οι μπότες είναι από τα πιο… δυναμικά είδη υποδημάτων και ταιριάζουν άψογα με όλα τα ρούχα. Με φόρεμα κοντό ή μακρύ, με φούστα, αλλά και με παντελόνι, δημιουργούν ένα ξεχωριστό look που δεν περνάει απαρατήρητο. Στο coppie.gr θα βρείτε επώνυμες γυναικείες μπότες μέχρι το γόνατο, με χοντρό τακούνι ή λεπτό, καθώς επίσης και δερμάτινες μπότες ιππασίας, μαύρες ή καφέ. Επιλέξτε τις δικές σας ψηλές ή χαμηλές και αποκτήστε τες με ένα click στις καλύτερες τιμές!

Loafers γυναικεία για να είστε πάντα στη μόδα!

Coppie2

Loafers γυναικεία – τα "ανδρόγυνα" παπούτσια στην πιο θηλυκή τους εκδοχή! Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή του coppie.gr και ανακαλύψτε chunky loafers ή πιο διακριτικά, με ψηλό τακούνι ή χαμηλό σε μεγάλη ποικιλία. Μυτερά, δίπατα ή με χοντρό τακούνι, όλα τους είναι ανατομικά και δερμάτινα, για να βαδίζετε… με άνεση και στυλ! Επισκεφθείτε σήμερα το coppie.gr, αποκτήστε το ιδανικό για εσάς ζευγάρι και χαρίστε στα βήματά σας… κομψότητα και αυτοπεποίθηση!




00 inkefalonia general ad 300X250