H Βίκυ Σταμάτη και o γιος της φεύγουν από την Ελλάδα – Η πρόταση του Netflix

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 13:24

H Βίκυ Σταμάτη και o γιος της φεύγουν από την Ελλάδα – Η πρόταση του Netflix

INTIME

H Βίκυ Τσοχατζοπούλου και ο 17χρονος γιος της Άκης Jr Τσοχατζόπουλος φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στη Βρετανία. Παράλληλα, η χήρα του πολιτικού εξετάζει τη δελεαστική πρόταση του Netflix για ντοκιμαντέρ.

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Άκη Τζοχατζόπουλου η τελευταία του σύζυγος και ο 17χρονος γιος του Άκης Jr ετοιμάζουν βαλίτσες για να αναχωρήσουν για την Μεγάλη Βρετανία, αφήνοντας πίσω τους την Ελλάδα. Η μετακόμιση και η μετοίκιση στο εξωτερικό θα γίνει εντός καλοκαιριού.

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίκυ Τσοχατζοπούλου φεύγει από την Ελλάδα

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο, Κέλλυ Χεινοπώρου, η απόφαση πάρθηκε μετά από επιλογή του 17χρονου Άκη να σπουδάσει στο εξωτερικό χρηματοοικονομικά.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχομε δεχτεί ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το οτιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνουμε 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ» εξομολογήθηκε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχτηκε πρόταση από το Netflix για ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ που θα αφορά στη ζωή του συζύγου της που πέθανε τον Αύγουστο του 2021.




00 inkefalonia general ad 300X250