Χάρης Δούκας: Αυτή είναι η 28χρονη σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηναίων - Διεθνολόγος με εντυπωσιακές σπουδές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 13:23

Χάρης Δούκας: Αυτή είναι η 28χρονη σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηναίων - Διεθνολόγος με εντυπωσιακές σπουδές

Ο Χάρης Δούκας εκλέχτηκε νέος δήμαρχος Αθηναίων, ύστερα από τον β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πολλοί πρόσεξαν μια μελαχρινή κυρία πίσω από το νέο δήμαρχο Αθηναίων, αλλά κανείς δεν κατάλαβε ποια ήταν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην "ΟΝ time", πρόκειται για τη σύντροφο του 43χρονου Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου, η οποία είναι 28 ετών, διεθνολόγος και αναλύτρια σε θέματα γεωπολιτικής και ενέργειας. Μάλιστα, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζαμε τίποτα για εκείνον όσον αφορά τα προσωπικά του.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια δυναμική και μορφωμένη γυναίκα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε διακριτικά βράχος στο πλευρό του συντρόφου της.

Χάρης Δούκας

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο "Energy: Strategy, Law and Economics".

Γεωργία Πολυτάνου

Eιδικεύεταισε θέματα γεωπολιτικής και ενέργειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Γεωργία Πολυτάνου

thetoc.gr




00 inkefalonia general ad 300X250