Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από την Κεφαλονιά και ο απολογισμός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 18:01

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από την Κεφαλονιά και ο απολογισμός

Η Ελεονώρα Μελέτη ολοκλήρωσε πριν από περίπου μία εβδομάδα τις διακοπές της στην Πάρο και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Κεφαλονιά.

Η παρουσιάστρια έχει ανεβάσει αυτό το διάστημα αρκετές φωτογραφίες και βίντεο στα stories της από το νησί, όμως η ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής (27/8) μίλησε στην ψυχή μας.

Η φωτογραφία της ήταν αρκετά καλοκαιρινή, είχε όμως και μια μελαγχολία, εκείνη που έχουμε όταν τελειώνουν οι διακοπές και φεύγουμε από ένα μέρος που αγαπάμε πολύ.

Ίσως γι’ αυτό και να μας άγγιξαν τόσο τα λόγια της στη συγκεκριμένη ανάρτηση της.

Τα συγκινητικά λόγια της Ελεονώρας

Είναι και κάποια μέρη που δεν μπήκαν κάποια στιγμή στη ζωή σου αλλά υπάρχεις σε αυτά και μέσα από αυτά απ’ όταν θυμάσαι τον εαυτό σου.

Και όσο και αν περνάνε τα χρόνια, το φως σε λούζει πάντα με τον ίδιο τρόπο, η θάλασσα έχει πάντα την ίδια ζεστή αγκαλιά, οι κεφτέδες την ίδια μυρωδιά, τα καμπανάκια από τα κοπάδια την ίδια μελωδία, οι άνθρωποι το ίδιο βλέμμα.

Η ψυχή την ίδια ανάγκη να επιστρέφει και το μυαλό την ίδια πάντα ηλικία.

Τη φυλακισμένη ηλικία στη «γλυκάδα» της παιδικής αφέλειας και της προσδοκώμενης νιότης που ήρθε, ωρίμασε και πάντα αναζητά να επιστρέφει στο εκεί και στο τότε .

Κεφαλονιά μου.

{https://www.instagram.com/p/CwdOkjWrYNs/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}




00 inkefalonia general ad 300X250