Κοντά στον εντοπισμό του ανεγκέφαλου που κόβει τους κοκοφοίνικες - Δηλώσεις Σαμούρη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 15:41

Κοντά στον εντοπισμό του ανεγκέφαλου που κόβει τους κοκοφοίνικες  - Δηλώσεις Σαμούρη

Το κόψιμο των κοκοφοινίκων στην παραλιακή Αργοστολίου, πίσω από την αγορά για τρίτη φορά κλήθηκε να σχολιάσει ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σαμούρης,  μιλώντας στον COSMOS 96,5 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Αλοϊζο & Σπυριδούλα Αναλυτή.

«Αυτό είναι ακατανόητο, δεν μπορώ να καταλάβω ότι ένας ‘νορμάλ’ άνθρωπος μπορεί να κάνει ένα τέτοια πράγμα, τρεις φορές. Δεν μπορώ να το διανοηθώ τόσα δέντρα να τα κουρεύει, μόλις πετάγεται λίγο μπουμπούκι να το κόβει..»΄

Ο Αντιδήμαρχος πρόσθεσε ότι ο Δήμος διαθέτει σοβαρά στοιχεία σε σχέση με την ταυτότητα του δράστη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί, συμπληρώνοντας με νόημα : Για να μην πω είμαι βέβαιος (ότι θα βρεθεί)..

Γενικεύοντας το θέμα της καταστροφής της δημόσιας περιουσίας, ο κ. Σαμούρης υποστήριξε ότι θα έπρεπε να υπάρχουν σε διάφορα σημεία κάμερες ώστε να αποφεύγονται ανάλογα περιστατικά

Επισήμανε δε πολλές περιπτώσεις, όπως η καταστροφή του λαστιχένιου στρώματος στον παιδικό κήπου του Νάπιερ όπου άγνωστοι το ξήλωναν πετώντας το σε κομμάτια σε γειτονικό σπίτι!

Επίσης ανέφερε και άλλα πρόσφατα περιστατικά, όπως :

  • Tο ξήλωμα των κάδων απορριμμάτων στο παρτέρι στην θέση «Αη Γιάννης» κοντά στο Ξενία , τρεις (!) φορές!
  • Πάνω από την Μητρόπολη , άγνωστοι πήραν τα ξύλα από τα νέα παγκάκια που είχαν τοποθετηθεί
  • Το σπάσιμο νέων παγκακιών στην Ριζοσπαστών

Ο κ. Σαμούρης τόνισε ότι πρόσφατα έγινε σύσκεψη με τις τοπικές Αρχές και ανέφερε ότι δεν γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός πίσω από κάθε πολίτη..


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250