Ξεκινούν σήμερα οι εμβολιασμοί στα Γηροκομεία της Κεφαλονιάς - Ζαπάντη: "Σημαντική μέρα για τους τροφίμους"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 09:51

Ξεκινούν σήμερα οι εμβολιασμοί στα Γηροκομεία της Κεφαλονιάς - Ζαπάντη: "Σημαντική μέρα για τους τροφίμους"

Σημαντική μέρα σήμερα για τους τροφίμους των Γηροκομείων Κεφαλονιάς, καθώς ξεκινάει ο εμβολισμός τους!

Πιο συγκεκριμένα τα εμβόλια αναμένονται στο νησί μέσω αεροπορικής πτήσεις μέσα στην επόμενη ώρα και στις 12 το μεμέρι, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου.

Τους εμβολιασμούς θα κάνει η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ η οποία έχει φτάσει στην Κεφαλονιά απο τα Ιωάννινα. Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν από το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου και ακολούθως θα γίνουν στον Οικο Ευγηρίας Αργοστολίου και στο Δημοτικό Γηροκομείο Ληξουρίου.

 “Είναι μία πολύ σημαντική μέρα, καθώς περίπου 60 τρόφιμοι του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου θα κάνουν σήμερα την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer” ήταν τα πρώτα λόγια της προέδρου του Γηροκομείου Αργοστολίου κας Αννας Ζαπάντη και συνέχισε: “Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ που ήρθε στο νησί μας για να κάνει τα εμβόλια, καθώς επίσης το Ξενοδοχείο “Tourist” στο Αργοστόλι και την κα Χαρίτου για την δωρεάν φιλοξενία της Κινητής Ομάδας, αλλά και την Levante Ferries για τα εισιτήρια που έδωσε δωρεάν”.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR




00 inkefalonia general ad 300X250