ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Συνάντηση αντιπροσωπείας καθαριστριών με Αντιδήμαρχο Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 17:30

ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Συνάντηση αντιπροσωπείας καθαριστριών με Αντιδήμαρχο Παιδείας

ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

Αντιπροσωπεία καθαριστριών του Δήμου μας έθεσε τα εξής επείγοντα ζητήματα λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

1. Την εργασία πλήρους απασχόλησης όλων των σχολικών καθαριστριών που επί σειρά ετών εργάζονται στα σχολεία, καταγγέλλοντας το διαχωρισμό σε κατηγορία πληρους και μερικής εργασίας.

2.Την τοποθέτηση όλων των σχολικών καθαριστριών στα σχολεία που επί σειρά ετών  εργάζονται (αναφερθήκαμε στο αντίστοιχο Φεκ) και για τη νέα  σχολική χρονιά,αναδεικνύοντας την τεράστια εμπειρία τους στα σχολεία ,διότι γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις ιδιαιτερότητες,τις αυξημένες ανάγκες και δυσκολίες ετών στα σχολεία . 

Καταγγείλαμε την  αναστάτωση που δημιουργείται στην εκπαιδευτική κοινότητα από τις επανατοποθετήσεις παλαιών και νέων καθαριστριών στα σχολεία και την ανησυχία της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο κ. Αντιδήμαρχος παρέμεινε μέχρι τέλος αμετακίνητος στις αποφάσεις του,μιλησε περί νομιμότητας του όλου θέματος,για σωστή διαχείριση κλπ.

Η στάση του εν τέλει παρέμεινε αδιάλλακτη.

ΤΕΛΟΣ, καταγγέλλουμε σε όλους τους συναδέλφους στο Δήμο την απαράδεκτη ,απαξιωτική στάση και συμπεριφορά της προέδρου μας, που με φραστικούς  και ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς προέβη σε προπηλακισμό προς το εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας και της ΑΔΕΔΥ στο Νομό και ξεπέρασε κάθε όριο του εργοδοτικού συνδικαλισμού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα και την δύσκολη αυτή σχολική χρονιά!

Ούτε βήμα πίσω από τα δίκια μας και το ψωμί μας.

ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Αργοστόλι,10.09.2020


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250