Η Έφη Αναστασιάδου («Άγιος Λουκάς» ο Ιατρός Συμφερουπόλεως) στον Inkefalonia 103,9: Το σπουδαίο έργο, η πολύχρονη προσφορά και οι επόμενοι μεγάλοι στόχοι!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 21:41

Η Έφη Αναστασιάδου («Άγιος Λουκάς» ο Ιατρός Συμφερουπόλεως) στον Inkefalonia 103,9: Το σπουδαίο έργο, η πολύχρονη προσφορά και οι επόμενοι μεγάλοι στόχοι!

Η δικηγόρος Εφη Αναστασιάδου, επικεφαλής της φιλανθρωπικής εταιρείας ” ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΩΓΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ (ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)» μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για το σπουδαίο έργο που επιτελεί εδώ και δέκα χρόνια ο «Άγιος Λουκάς» στο νησί μας, την ανάγκη για προσφορά και τους επόμενους μεγάλος στόχους.

Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια, ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, έχει προσφέρει τα μέγιστα σε ασθενείς από την Κεφαλονιά και τους συνοδούς τους …

Δεν είναι μόνο τα μηχανήματα που προσέφερε «Ο Αγιος Λουκάς» ο Ιατρός στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και έχει βοηθήσει εκατοντάδες Κεφαλονίτες πλέον να κάνουν την επέμβαση του «καταρράκτη» στην Κεφαλονιά χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν σε άλλα σημεία της χώρας, όπως Αθήνα ή Πάτρα που και κόστος έχει αυτή η μετακίνηση, αλλά και χρόνο απαιτεί.

Δεν είναι μόνο οι ηλεκτρικές κλίνες που διατίθενται σε σπίτια ασθενών ανά την Κεφαλονιά βοηθώντας στην κατ οίκον περίθαλψη, όταν βγαίνουν από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, είναι η ολοκληρωτική αναβάθμιση και του εξοπλισμού του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς. Άλλωστε όποιος το επισκεφθεί καταλαβαίνει εύκολα ότι το έργο που επιτελεί η Α.Μ.Κ.Ο «Ο Άγιος Λουκάς» είναι τεράστιο και πρέπει να συνεχιστεί!

Πλέον η κα Αναστασιάδου, προσπαθεί – και εμείς ευχόμαστε, αλλά και πιστεύομε ότι θα το πετύχει- να συγκεντρώσει τα χρήματα για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τους Κεφαλονίτες.

Εξοπλισμό (ιατρικό μηχάνημα) που θα συμπληρώσει την Οφθαλμολογική Κλινική, αλλά και να προσθέσει ιατρικά μηχανήματα στην Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν. Κεφαλονιάς που θα βγάλουν ασθενείς από την αναγκαιότητα του ταξιδιού εκτός νησιού με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε θέμα κόστους και ταλαιπωρίας.

Ο,τι αγοράζεται από τις δωρεές των Κεφαλονιτών, παραχωρείται αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς! Αυτό το σπουδαίο έργο πρέπει να συνεχιστεί και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί γιατί βασίζεται στην αγάπη και την προσφορά αυτών των ανθρώπων, αλλά και σε όσους με τις δωρεές τους συνεισφέρουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το 2009.

Τα αποτελέσματά της φαίνονται σε κάθε στιγμή με την ποιότητα νοσηλείας που προσφέρει σε ασθενείς και συνοδούς τους με την αγορά υπερσύγχρονων κρεβατιών στα Νοσοκομεία και τα Ιδρύματα της Κεφαλονιάς, αλλά και με την αγορά πολύτιμου ιατρικού εξοπλισμού!

Πολλά Μπράβο!

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της κας Αναστασιάδου

 

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250