Το σωματείο εργαζομένων του ΓΝ Κεφαλονιάς για την απεργία της 6ης-7ης Νοέμβρη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 08:25

Το σωματείο εργαζομένων του ΓΝ Κεφαλονιάς για την απεργία της 6ης-7ης Νοέμβρη

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝΚ, συμμετέχοντας στην 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ σας καλεί να λάβετε μέρος δυναμικά σ'αυτήν, την ΤΡΙΤΗ 06 & ΤΕΤΑΡΤΗ 07 /11/12, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της ανάλγητης πολιτικής, που ισοπεδώνει την κοινωνία και διαλύει τα κοινωνικά αγαθά.

• Για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη λειτουργία της πτέρυγας «Βεργωτή» και τη στελέχωση του νοσοκομείου μας.

• Να δώσουμε το διεκδικητικό παρόν στην απαίτηση της αποπληρωμής των δεδουλευμένων υπερωριών.

• Της απαγόρευσης των συγχωνεύσεων των δύο νοσοκομείων του νησιού μας, που δρομολογούν απολύσεις προσωπικού.

• Να πούμε ΟΧΙ στην εσκεμμένη απαξίωση του νοσοκομείου μας και την υποβάθμιση της υγείας, που προωθείτε μόνο για τους «έχοντες», καταδικάζοντας την πολιτική της Τρόϊκας εσωτερικού και εξωτερικού.

• Να συμμετέχουμε μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 07/11/12 στις 10:00 π.μ. στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, μαζί με την ΕΛΜΕ-ΚΙ, ΠΑΣΕΒΕ και άλλα σωματεία και πολίτες της Κεφαλονιάς που απαιτούν ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ και στηρίζουν το προσωπικό του νοσοκομείου που καταρρέει αποδεκατισμένο από υγειονομικό υλικό και εργαζόμενους.

• Να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο για την ΥΓΕΙΑ από όλο τον κεφαλλονίτικο λαό, που θα αποκτά ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και θα ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους, άνεργους και μετανάστες , ούτως ώστε η δυσαρέσκεια, η αγανάκτηση και η οργή του κόσμου, να μη ντύνεται στα μαύρα του νεοναζισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250