«Tρελάθηκε» η τύχη στην Κεφαλονιά - 500.000 ευρώ για έναν τυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 12:47

«Tρελάθηκε» η τύχη στην Κεφαλονιά - 500.000 ευρώ για έναν τυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ

500.000 ευρώ και στην Αθήνα με τον πρώτο μεγάλο τυχερό της «Εφτάτυχης γάτας με ουρά»

Έναν λόγο να αγαπάει περισσότερο τη γυναίκα του και να της φιλάει το χέρι καθημερινά απέκτησε ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ από την Κεφαλονιά. Η σύζυγος του μεγάλου νικητή κατάφερε με τη γνωστή γυναικεία πειθώ το σύζυγό της να δοκιμάσουν την τύχη τους στα ΣΚΡΑΤΣ ενός λαχειοπώλη και διάλεξε, μάλιστα, η ίδια με το χέρι της το τυχερό δελτίο «Σμαραγδένια Εφτάρια» που κέρδισε τα 500.000 ευρώ.

Σερί μεγάλων κερδών

Το σερί μεγάλων κερδών στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ ξεκίνησε από την Αθήνα. Μετά το «κυνήγι» σε όλη την Ελλάδα για την πολυσυζητημένη «Εφτάτυχη γάτα με ουρά» του ΣΚΡΑΤΣ, ένας τυχερός παίκτης στην Αθήνα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ, ενώ η αναζήτηση του δεύτερο δελτίου που κερδίζει 500.000 ευρώ είναι σε εξέλιξη.

Ο μεγάλος νικητής της ανανεωμένης έκδοσης της «Εφτάτυχης Γάτας» αγόρασε το τυχερό δελτίο από έναν λαχειοπώλη, στο δρόμο για τον καθιερωμένο καφέ με τους φίλους του. Η γλύκα αυτού του καφέ, όμως, θα του έμενε αξέχαστη, όταν διαπίστωσε ότι το δελτίο του έκρυβε τα πολυπόθητα πέντε εφτάρια και 500.000 ευρώ συνολικά.

documentonews.gr