Το "Ανδρέας Κάλβος" στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:27

Το "Ανδρέας Κάλβος" στη γραμμή Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη

Αποδεκτή έκανε πριν από λίγο την αίτηση της «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΠΛΟΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Η αίτηση ζητούσε την τροποποίηση δηλώσεων δρομολόγησης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΠΛΟΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» στις γραμμές ΚΥΛΛΗΝΗΣ – ΠΟΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΚΥΛΛΗΝΗΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΥ και την έγκριση του νέου δρομολογίου πλοίου της στη γραμμή ΠΑΤΡΑ– ΣΑΜΗ – ΙΘΑΚΗ από 01-11-12 έως 31-10-13. Η απόφαση του ΣΑΣ θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Πλέον από την 1η Νοεμβρίου, τα δρομολόγια αλλάζουν και μετά από πολλά χρόνια όπου η εταιρία Στρίντζης, είχε τη μερίδα του λέοντος, πλέον περνούν αποκλειστικά στην κυριότητα της Κοινοπραξίας. Το πλοίο Ανδρέας Κάλβος θα αντικαταστήσει στη συγκεκριμένη γραμμή το πλοίο Επτάνησος.

Μετά πάντως από πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου Ιθάκης κ. Θανάση Λιβιτσάνη, ο οποίος έδωσε το παρών στη συνεδρίαση το πλοίο θα επιβιβάζει και αποβιβάζει από το Βαθύ της Ιθάκης . Παρούσα στη συνεδρίαση από πλευράς Κεφαλονιάς και η βουλευτής του νησιού κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250