Διάκριση μαθήτριας του Λυκείου Κεραμειών στον Διαγωνισμό Euroscola!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 13:23

Διάκριση μαθήτριας του Λυκείου Κεραμειών στον Διαγωνισμό Euroscola!

Η μαθήτρια Νικολέττα Παρασκευοπούλου της Γ΄τάξης θα εκπροσωπήσει τα Ιόνια Νησιά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο του προγράμματος EUROSCOLA

Η μαθήτρια Νικολέττα Παρασκευοπούλου της Γ΄τάξης του Σχολείου μας (προσανατολισμός σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) επιλέχθηκε ανάμεσα στους 24 μαθητές Λυκείου που θα εκπροσωπήσουν τα Ιόνια Νησιά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο της Γαλλίας, στο πλαίσιο του προγράμματος EUROSCOLA.

Οι μαθητές θα γνωρίσουν από κοντά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα συμμετάσχουν μαζί με άλλους μαθητές από χώρες της Ευρώπης σε εκπαιδευτικές δράσεις.

Η Νικολέττα κατέλαβε την 13η θέση στον σχετικό διαγωνισμό έκθεσης με θέμα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που διεξήχθη στα σχολεία των Επτανήσων, και την πρώτη θέση στο Νομό Κεφαλληνίας. Από το Νομό μας επιλέχθηκαν άλλοι 3 μαθητές (από το 1ο Λύκειο Αργοστολίου και το ΓΕΛ Ληξουρίου) που θα επισκεφθούν το Στρασβούργο στις 21 Μαρτίου 2019, με συνοδό καθηγητή τον φιλόλογο του Σχολείου μας κ. Αθανάσιο Κεφάλα.

Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στη Νικολέττα, όσο και στις μαθήτριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας Χριστίνα Τσιαμπάου και Κατερίνα Σπυράτου που έλαβαν επίσης μέρος στον διαγωνισμό.