Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε γιατρούς και προσωπικό του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 11:48

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε γιατρούς και προσωπικό του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Για την 4μηνη περίπου νοσηλεία της κας Αντωνέλλου στο Νοσοκομείο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ-ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση της μητέρας μας Αντωνέλλου Αδαμαντία του Αθανασίου, η οποία νοσηλεύτηκε από 27 Ιουνίου 2018 έως 10 Οκτωβρίου 2018 στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου Κεφαλλονιάς, με εκτεταμένο Αγγειακό Εγκεφαλικό επεισόδιο (ισχαιμικού τύπου), το οποίο εντοπίστηκε στη γέφυρα του εγκεφάλου.

Το ευχαριστώ βγαίνει από τη ψυχή μας επειδή κατά τη διάρκεια της παραμονής και νοσηλείας της στο Νοσοκομείο, είχε σεβασμό και φροντίδα σαν ασθενής, σαν άνθρωπος.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η δημόσια υγεία και οι υπηρετούντες αυτήν, διαπιστώσαμε τις ανιδιοτελείς και ακούραστες υπηρεσίες που προσέφεραν στη μητέρα μας αλλά και σε εμάς.

Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση, το ενδιαφέρον και το ζήλο που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Για την ανθρώπινη προσπάθεια και προσοχή που έδειξαν, και που δεν έπαψαν στιγμή να μας ενημερώνουν τόσο για την κατάσταση της υγείας της όσο και για τα επόμενα βήματά τους.

Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη επιστήμονες που τους διακατέχει ήθος και ανθρωπισμός.

Ευχαριστούμε τους θεράποντες Ιατρούς: κ. Χριστοδουλάκη Γεώργιο, Βασιλάκο Νίκωνα, Ιακωβάτο Ευάγγελο, Μεταξά Διονύσιο, Γερασιμάτο Γεράσιμο, για τον άριστο επαγγελματισμό τους, την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση της μητέρας μας.

Ευχαριστούμε τις φυσιοθεραπεύτριες Κοσμετάτου Ευαγγελία, Πεφάνη Μαρία και Τριαντοπούλου Νίκη τόσο για τη μέγιστη προσπάθεια αποκατάστασης κινήσεων και την ευγενική και ειλικρινή προσέγγιση όσο και για τις εισηγήσεις τους για εντατική φυσικοθεραπεία/λογοθεραπεία σε οργανωμένο κέντρο αποκατάστασης.

Ευχαριστούμε θερμά την κοινωνική λειτουργό μας κυρία Κοσμάτου Χρυσάνθη για τη φροντίδα και τη στοργή απέναντί μας. Για την πολύτιμη δράση της και την προθυμία της να συνεισφέρει με τη στήριξη και την ενσυναίσθησή της.

Ευχαριστούμε θερμά το διοικητή του νοσοκομείου κύριο Βιβλάκη Νικόλαο.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την προϊσταμένη:κυρία Κολέντση Φωτεινή και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής: Γιαννάκη Αλεξάνδρα, Θώδη Αγγελική, Παυλάτου Χριστίνα, Τσιγγίστρα Παρασκευή, Κωτατή Καλλιόπη, Τατσίνα Ελένη, Πόποτη Μαρία, Ψάλτη Σταυρούλα, Διαμαντάτου Νίκη, Τζωρτζάτου Ουρανία, Βαρδαραμάτου Μαριάννα, Βαρδαραμάτου Βιργινία, για την πολύτιμη βοήθειά τους, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, για την προθυμία τους και την ευγένειά τους. ΆΝΘΡΩΠΟΙ ακούραστοι, οι οποίοι παρέχουν αποκλειστική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς με ειλικρινές ενδιαφέρον, απλότητα και χαμόγελο. Καθώς επίσης και τους νοσοκόμους για τη μεταφορά της από και προς τα εργαστήρια.

Πολλές φορές, όλοι, υπερέβαιναν τον εαυτό τους, με σκοπό να χαρίσουν χαμόγελα στους ασθενείς αλλά και τους συνοδούς.

Καλή συνέχεια στο έργο σας…

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,

Οι κόρες της

Νεκταρία και Δήμητρα