Βαγγέλης Ανδρεάτος: «Αυτός που βάζει φωτιά με 8 μποφόρ έχει "μαύρη" και κακή ψυχή, είναι άρρωστος. Είναι όλοι εμπρησμοί»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 13:03

Βαγγέλης Ανδρεάτος: «Αυτός που βάζει φωτιά με 8 μποφόρ έχει "μαύρη" και κακή ψυχή, είναι άρρωστος. Είναι όλοι εμπρησμοί»

 Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης στον Inkefalonia 89,2

Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Βαγγέλης Ανδρεάτος, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2  «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, για τις μεγάλες πυρκαγιές στην Κεφαλονιά. 

Ο κ. Ανδρεάτος εξήρε την συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην πυρκαγιά, που απέφερε και το πολύ καλό αποτέλεσμα με την οριοθέτησή της χωρίς απώλειες είτε σε ανθρώπινη ζωή είτε σε σπίτια και περιουσίες.

Παράλληλα, επεσήμανε σε όλους τους τόνους πως όλες αυτές οι πυρκαγιές είναι αποτέλεσμα εμπρησμών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ενας άνθρωπος που βάζει φωτιά γενικά δεν είναι καλός άνθρωπος. Αυτός που βάζει φωτιά με 8 μποφόρ έχει μαύρη και κακή ψυχή. Γιατί θέλει να καταστρέψει και να κλείσει σπίτια και να κάψει ανθρώπους. Αυτός είναι άρρωστος. Όλα αυτά είναι εμπρησμοί».

Όσον αφορά τον κυκλώνα «Ζορμπά» ο κ. Ανδρεάτος εμφανίστηκε καθησυχαστικός όσον αφορά την έντασή που θα επηρεάσει την Κεφαλονιά.




00 inkefalonia general ad 300X250