Εκτός Κυβερνητικής Σύνθεσης η Αφροδίτη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 20:30

Εκτός Κυβερνητικής Σύνθεσης η Αφροδίτη

  Δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά τα σενάρια που ήθελαν την Βουλευτή Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου να μετατίθεται στην Κυβέρνηση, συμμετέχοντας στην υπουργική σύνθεση του Υπουργείου Υποδομών.

Ο Πρωθυπουργός επέλεξε να διατηρήσει την Βουλευτή στη νευραλγική θέση του γραμματέας της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος και το Χρήστο Σπρίτζη στη θέση του Υπουργού του ΥΠΟΜΕΔΙ, διατηρώντας παράλληλα και τον ίδιο Υφυπουργό.

Αντίθετα, επέλεξε να βάλει στην Κυβέρνησή του την Μαριλίζα Ξενογιαννοκοπούλου, όνομα το οποίο ακούγονταν έντονα και στους δυο προηγούμενους ανασχηματισμούς.

Η Μαριλίζα, αποτελεί όμως διαφορετική περίπτωση καθώς με την επιλογή της ο κ. Τσίπρας επιθυμεί να ανοίξει περεταίρω τη "βεντάλια" του κόμματός του σε "Πασοκογενείς", επιχειρώντας να διευρύνει το κομματικό ακροατήριό του..

Σε δηλώσεις της στον INKEFALONIA 89,2 , η κα Θεοπεφτάτου είχε υποστηρίξει πριν από λίγες ημέρες ότι η θέση της Γραμματέως στην Κ.Ο. αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού , είχε όμως δηλώσει ανοιχτή να συμβάλλει σε οποιαδήποτε θέση.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250