Μεγάλη προσοχή στους δρόμους! Πολλά τα τροχαία ατυχήματα τα τελευταία 24ωρα!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 09:17

Η εικόνα (τραβηγμένη το 2017) είναι απο τον δρόμο που οδηγεί στα Φαρακλάτα μέσω Λαγκάδας

Η εικόνα (τραβηγμένη το 2017) είναι απο τον δρόμο που οδηγεί στα Φαρακλάτα μέσω Λαγκάδας

Πρόβλημα και η κακή κατάσταση των δρόμων 

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται πλέον στους δρόμους της Κεφαλονιάς, καθώς και η κατάστασή τους δεν είναι καλή και πλέον τα οχήματα που κυκλοφορούν είναι πάρα πολλά. 

Τα τελευταία 24ωρα έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα στο νησί, κάποια από τα οποία εκτός από υλικές ζημιές, είχαν και τραυματισμούς.

Ένα περιστατικό είχαμε την Τρίτη το απόγευμα όταν μπετονιέρα συγκρούστηκε μετωπικά με μικρό επαγγελματικό αυτοκίνητο στον δημοτικό δρόμο που οδηγεί στα Φαρακλάτα, μέσω Λαγκάδας.

Ο συγκεκριμένος δρόμος παραμένει σε κακά χάλια (δείτε ΕΔΩ το άρθρο που έχουμε δημοσιέυσει για τον δρόμοτρία χρόνια μετά τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2015 και από τότε δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου , ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Επίσης, είχαμε ένα τροχαίο το απόγευμα στο Αργοστόλι με τετράτροχη μοτοσυκλέτα «γουρούνα» να μπαίνει σε κατάστημα στο Αργοστόλι, στην περιοχή Απανώστρατες.

Οδηγός κινούνταν ανάποδα στην Κρανιά! Απο καθαρή  τύχη δεν σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα 

Ένα περιστατικό που παρ’ ολίγον να δημιουργήσει τροχαίο ατύχημα είχαμε την Δευτέρα, όταν όχημα που προφανώς οδηγούσε τουρίστας που δεν γνώριζε τους δρόμους της Κεφαλονιάς, εισήλθε και κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα της Κρανιάς που οδηγεί προς τα Κοκκύλια.

Ευτυχώς οι οδηγοί που είδαν το όχημα μπροστά τους πρόλαβαν και μείωσαν ταχύτητα και ο «ανάποδος» οδηγός να προλάβει να πάει στην άκρη του δρόμου.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και να μην κινούμαστε με μεγάλες ταχύτητες ειδικά αυτή την περίοδο που η κίνηση στους δρόμους είναι πολύ μεγάλη.

Γιώργος Χαλαβαζής

 




00 inkefalonia general ad 300X250