Επιτακτική ανάγκη η κοπή «επικινδύνων» δέντρων στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 11:32

Επιτακτική ανάγκη η κοπή «επικινδύνων» δέντρων στο Αργοστόλι

Παράπονο - Προειδοποίηση από κάτοικο Αργοστολίου

Ως πολίτης κ κάτοικος του νησιού αλλά κ άνθρωπος που θέλει διακαώς η Κεφαλονιά να κάνει βήματα μπροστά διότι χρόνια τώρα δυστυχώς κινείται σε ρυθμούς χελώνας θα ήθελα να εκφράσω στο site σας το παράπονο/προειδοποίηση κ να θέσω τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους για το έργο πέριξ της λιμνοθάλασσας του Κουταβου. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπαίνει ηλεκτροφωτισμός σ έναν από τους κυριότερους δρόμους- άξονες του οδικού μας δικτύου έστω κ αργά (+τοιχία σε κάποια σημεία, όπως κ ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών).

Δεν μπορώ όμως να κατανοήσω πως στην μελέτη των εργολάβων δεν έγινε μέριμνα ή αναφορά για την επιτακτική κοπή των δέντρων "λαιμητόμων" που στέκουν κατά μήκος μεγάλου μέρους του δρόμου αδημονώντας για τον "τυχερό" που θα βρεθεί στο κατόπι τους.

Η καθημερινή μας διέλευση πραγματικά χρόνια τώρα είναι πραγματικός τζόγος κ θεωρώ πως έστω και τώρα θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε μελλοντικό ατύχημα λόγω της πτώσης δέντρου η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία.

Με εκτίμηση

Περικλής Μπαζαρογλου




00 inkefalonia general ad 300X250