ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Όλοι στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου στο Ληξούρι!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 08:29

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Όλοι στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου στο Ληξούρι!

Δηλώσεις συμμετοχής

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, τη Λέσχη Κεφαλλονίτικης Γαστρονομίας, τοπικούς φορείς και παραγωγούς διοργανώνει το Πρώτο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου στις 19 και 20 Ιουλίου 2018.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι αφ’ ενός να καθιερωθεί η Κεφαλονιά σαν γαστρονομικός προορισμός και αφ’ εταίρου να αναδειχθεί ο πνευματικός πολιτισμός της Παλικής.

Η προσπάθεια όλων μας θα επικεντρωθεί στο να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα σαν αναπόσπαστο κομμάτι της Κεφαλλονίτικης Γαστρονομίας. Θα μαγειρέψουν διακεκριμένοι Αρχιμάγειρες αλλά και νοικοκυρές σε μία προσπάθεια να αναβιώσουμε ξεχασμένες συνταγές βασισμένες στην απλότητα και την αμεσότητα της γεύσης. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση τοπικών προϊόντων από τους παραγωγούς, ενώ στην τελετή έναρξης θα δώσουν συναυλία οι Master Tempo.

Σας περιμένουμε όλους να γευτούμε τα Κεφαλλονίτικα φαγητά και κρασιά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να καλέσετε στα γραφεία στου Επιμελητηρίου στα τηλέφωνα 2671022253 και 2671024959 ή να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο Πρόεδρος,

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ