Ένας υπέροχος γάμος στο Ληξούρι (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 21:25

Ένας υπέροχος γάμος στο Ληξούρι (εικόνες)

Παναγή και Αγγελική να ζήσετε!

 Ένα υπέροχο ζευγάρι ανέβηκε χτες τα σκαλιά της Εκκλησίας έχοντας πλάϊ τους, οικογένεια, συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Ακριβώς στην ώρα του ο γαμπρός έφτασε στον Ναό της Ενορίας του (Άγιο Γεράσιμο Ληξουρίου) και υποδεχόταν τους καλεσμένους.

Μισή ώρα τον έστησε η νύφη, κρατώντας το έθιμο. Έφτασε λαμπερή και πανέμορφη συνοδευόμενη από τις τρείς κόρες της, μέσα σε ένα εξίσου λαμπερό σκαραβαίο.

Έτσι λοιπόν, ο γαμπρός Παναγής Βλάχος πήρε απ΄το χέρι την αγαπημένη του Αγγελική και χόρεψαν τον χορό του Ησαϊα.

Το Μυστήριο τέλεσαν δυό εξίσου αγαπημένοι Ιερείς της πόλης μας. Ο λόγος για τους π. Αθανάσιο Λυκούδη και π. Ιωάννη Φραγκισκάτο.

Η νύφη δεν παρέλειψε να πατήσει τον γαμπρό μόλις ο Παπάς είπε «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα».

Ενώ λίγο αργότερα, στον χορό του Ησαϊα, σαν βροχή έπεφταν ρύζι και κουφέτα.

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι ….και…. καλούς απογόνους.

Δυό παιδιά πολύ αγαπημένα μας

Ο Παναγής είναι ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στον τόπο μας αλλά σε όλη την Κεφαλονιά. ως οδηγός λεωφορείου του Δήμου έχει κατορθώσει με τον ευγενικό χαρακτήρα του, αλλά και το Ληξουριώτικο πνεύμα που τον διακρίνει, να είναι αγαπητός στον νεαρόκοσμο.

Η Αγγελική, με καταγωγή από τα Βιλατώρια, είναι ένα χαμογελαστό, αξιαγάπητο κορίτσι, μιά καταπληκτική μητέρα.

Δυό οι κουμπάρες. Από την πλευρά του γαμπρού η Νόπη (Αλεξανδροπούλου-Χαριτάτου) και από την μεριά της νύφης η γλυκιά Ντίνα (Σακουφακη).

Όσο για τους καλεσμένους, κυρίως από την πλευρά του γαμπρού, οι φωτογραφίες πουν ακολουθούν αποκαλύπτουν ότι η πολιτική έχει τον τρόπο της να συνδέει στενά τους ανθρώπους και να δημιουργεί, όσο και να μας φαίνεται περίεργο, ισχυρές φιλίες, φιλίες ζωής.

Άλλωστε, στον γάμο το παρών έδωσαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Σαμούρης .

Το γλέντι συνεχίστηκε στο εστιατόριο «Φάρος» στον Άγιο Δημήτρη….

Άξιες οι κουμπάρες

Να ζήσει το ζευγάρι.
.
Πηγή: Lixouri.gr

lixouri9lixouri19lixouri21lixouri24lixouri28lixouri33lixouri38lixouri40lixouri45lixouri51lixouri53lixouri55lixouri61lixouri62lixouri86lixouri96lixouri101lixouri104lixouri106lixouri111lixouri126lixouri130lixouri141lixouri168lixouri202lixouri216lixouri219lixouri226lixouri234lixouri250lixouri479lixouri675lixouri834


Ετικέτες: