Ανατροπή! Κολυμβητήριο, αντί για γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Στάδιο Αργοστολίου! (Πρωταπριλιάτικο)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 02:03

Ανατροπή! Κολυμβητήριο, αντί για γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Στάδιο Αργοστολίου! (Πρωταπριλιάτικο)

Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα μετά το νερό που ανακαλύφθηκε κάτω από τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ 

 Άρδην φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά την μετασκευή του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου "Ανδρέας Βεργωτής" του Αργοστολίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται από τον Δήμο Κεφαλονιάς και την ΚΕΔΗΚΕ να ανακοινωθεί και επισήμως ότι τελικά θα κατασκευαστεί στον πρώην αγωνιστικό χώρο του Σταδίου, κολυμβητήριο, αντί για γήπεδο ποδοσφαίρου, λόγω των ζητημάτων που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα στο υπέδαφος!

Πώς φτάσαμε σε αυτή την απόφαση

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτή την απόφαση; Ένας σοβαρός λόγος είναι το… νερό που βρέθηκε στο υπέδαφος κατά τις εκσκαφές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αργοστολίου. Πλέον με υπερσύγχρονα μέσα, το νερό του Κουτάβου, θα φιλτράρεται και θα εισέρχεται κατευθείαν στην νέα πισίνα, που θα κατασκευαστεί στο Αργοστόλι και θα είναι, όπως μάθαμε, ολυμπιακών διαστάσεων!

Βλέπετε παρακάτω και τις εικόνες, με το νερό, που ήδη υπάρχει από κάτω από το αγωνιστικό χώρο και που βοηθάει στην δημιουργία του νέου κολυμβητηρίου…

«Πάγωσαν» λόγω… νερού τα έργα στο Στάδιο Αργοστολίου (εικόνες)

Να εδώ στην φωτογραφία το νερό ήδη έχει σχηματίσει την πρώτη διαδρομή του νέου κολυμβητηρίου! 

 

Κωνσταντάκης: «Σημαντικό να κολυμπούν οι Κεφαλονίτες σε νερό της λιμνοθάλασσας»

«Είναι σημαντικό οι κολυμβητές μας, να κολυμπάνε στο νερό της λιμνοθάλασσας του τόπου μας. Οπότε η ευτυχής συγκυρία να βρούμε νερό κάτω από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, μας οδήγησε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας και να φτιάξουμε ένα όμορφο κολυμβητήριο» ήταν οι αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελου Κωνσταντάκη για το έργο που αλλάζει άρδην τα αθλητικά δεδομένα του νησιού μας.

Σίγουρα το νέο κολυμβητήριο αποτελεί άλλο ένα έργο πνοής της Δημοτικής Αρχής, που θα δώσει ώθηση σε μικρούς και μεγάλους να μάθουν να κολυμπούν... σωστά χωρίς να πνίγονται σε μία κουταλιά νερό!

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250