Η οικογένεια Μικελάτου ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 13:47

Η οικογένεια Μικελάτου ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ" -  Συλλυπητήρια ανακοίνωση απο τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Επιθυμούμε   να ευχαριστήσουμε  θερμά από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό  τόσο  της Παθολογικής   όσο και της Καρδιολογικής Κλινικής του   Γενικού Νοσοκομείου  Κεφαλονιάς , για την ιατρική περίθαλψη, τη φροντίδα και τη συμπαράσταση που προσέφεραν στην αγαπημένη μας μητέρα Ζαχαρούλα Μικελάτου , κατά τη διάρκεια της βραχείας  νοσηλείας της .

Τονίζουμε ότι στην παθολογική κλινική υπάρχει ένα άριστα επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο παρά τις αντιξοότητες που προκύπτουν, καθημερινά διακρίνεται για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος και γι αυτό τους εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες  .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που στάθηκαν ακούραστα   στο πλευρό μας  όλες αυτές τις  δύσκολες ώρες  .

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

 

Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε έκτακτη συνεδρίαση του , εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια, για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό της κας Ζαχαρένιας Μικελάτου , μητέρας του Προέδρου μας Ιωάννη Μικελάτου .

Ο πόνος και η οδύνη που προκαλεί η απώλεια της μητέρας του ανθρώπου που μας έδωσε τη ζωή δεν αποτυπώνεται με λέξεις .

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια της για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, που θα ζει πάντοτε μέσα στις καρδιές τους .

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 




00 inkefalonia general ad 300X250