Π. Δρακουλόγκωνας στον Inkefalonia 89,2: «Κάποιοι εξέθεσαν τον Πρωθυπουργό»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 12:08

Π. Δρακουλόγκωνας στον Inkefalonia 89,2: «Κάποιοι εξέθεσαν τον Πρωθυπουργό»

Για τα έργα οδοποιίας στην Παλική 

Στην εκπομπή του Inkefalonia Radio 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας. 

Ο Κ. Δρακουλόγκωνας αναφέρθηκε στα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Παλικής που έχουν καθυστερήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Εχει γίνει επανειλημμένα αίτηση και δημόσια από τον κ. Περιφερειάρχη και εγγράφως, ώστε να φύγουν τα έργα από το ΥΠΟΜΕΔΙ και να τα αναλάβει η Περιφέρεια να τα εκτελέσει» ήταν τα λόγια του.

Αναφερόμενος στα έργα που πρόκειται να δημοπρατηθούν τόνισε τα εξής:

«Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθεί ένα έργο 890.000 ευρώ που θα αφορά την οδοποιία της Παλικής. Μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 θα δημοπρατηθούν άλλα δύο έργα για την οδοποιία της Παλικής. Τα πρώτο εξάμηνο του 2018 θα έχουμε μόνο για το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Παλικής έργα συνολικού ύψους, 1.600.000 ευρώ» ήταν τα λόγια του κ. Δρακουλόγκωνα όσον αφορά το οδικό δίκτυο της Παλικής: «Αυτά είναι τα κομμάτια που μπορούμε να επέμβουμε, τα άλλα αφορούν το ΥΠΟΜΕΔΙ. Εύχομαι όμως και ελπίζω να υπάρξει κινητικότητα και από το ΥΠΟΜΕΔΙ. Και ο Περιφέρειάρχης το είχε δηλώσει και δημόσια στον Πρωθυπουργό.

Κάποιοι όμως εξέθεσαν τον πρωθυπουργό. Αυτή είναι ή άποψή μου, γιατί είχαν πει ότι θα ολοκληρωθεί το έργο το πρώτο εξάμηνο του 2018, όμως δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το έργο να έχει τελειώσει το πρώτο εξάμηνο του 2018. Τουλάχιστον ας αρχίσει… Πρέπει κάποια στιγμή το Υπουργείο να αντιληφθεί ότι τα έργα αν τα αναλάβει η Περιφέρεια και η Κεφαλονιά θα γίνουν πιο γρήγορα» ήταν τα λόγια του.

O Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, έδωσε και δειδήσεις: «Στην τροποποίηση του προϋπολογισμού που συζητείται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς εντάσσει δύο έργα στον Προϋπολογισμό της το γήπεδο των Μακρυωτίκων και το βοηθητικό στον Άγιο Αντώνιο στο Ληξούρι. Επίσης αν ξεπεραστεί ένα γραφειοκρατικό ζήτημα με τις Κτηριακές Υποδομές θα μπορέσουμε να δημοπρατήσουμε άμεσα και το γήπεδο στα Βλαχάτα.".  

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Δρακουλόγκωνα

https://www.youtube.com/watch?v=f1pNN10U6jI

Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή 12 – 1 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε πρωί 7 με 8


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250