Οι μαθητές στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα σχολεία : Θα κάνουμε τα πάντα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 22:05

Οι μαθητές στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα σχολεία : Θα κάνουμε τα πάντα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα (VIDEO)

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα την αποκατάσταση των σχολείων όπου επλήγησαν από τους σεισμούς του 2014, ξεχωρίσαμε  τις τοποθετήσεις δυο μαθητών από το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου.

Τις ξεχωρίσαμε γιατί τα παιδιά είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, με λόγο καθαρό , αναφέρθηκαν στο πρόβλημα με τα σχολεία τους και ζήτησαν την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

«Εμείς δεν είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματα, είμαστε εδώ για να μας βρείτε έναν τρόπο να φτιαχτεί το σχολείο» ανέφερε ο Δημήτρης Σολιδάκης.

Λίγο αργότερα, ένας συμμαθητής του από το ίδιο σχολείο , υποστήριξε ότι οι μαθητές βαρέθηκαν να ακούσουν συνέχεια «θα» και «ψέματα» .

Μόλις ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αντελήφθη ότι ο μαθητής είχε έρθει με .. «άγριες διαθέσεις» , τον διέκοψε αρχίζοντας τις νουθεσίες και ζητώντας του να βγάλει μια.. «θετική αύρα και όχι αρνητισμό»..

Παράλληλα, ο μαθητής κατέκρινε το Δήμαρχο για την απουσία του (σ.σ. ήρθε αρκετά αργότερα) αλλά και παλαιότερες δηλώσεις του..

Τέλος, έκανε σαφές ότι θα κάνουν τα πάντα μέχρι τέλους για να γίνουν πράξη οι διεκδικήσεις τους..

Χρήστος Λαμπράκης

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω VIDEO

https://youtu.be/w6ayP2RylS0

solidakis dimitris

DSC 0106

DSC 0021




00 inkefalonia general ad 300X250