Σπαθής και Παντελειός: "Είναι λάθος της Δημοτικής Αρχής να εμπλέκεται στο Επιμελητήριο, εμείς δεν θα μπούμε σε αυτή την αντιπαράθεση"

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 22:07

Σπαθής και Παντελειός: "Είναι λάθος της Δημοτικής Αρχής να εμπλέκεται στο Επιμελητήριο, εμείς δεν θα μπούμε σε αυτή την αντιπαράθεση"

Παραχωρησαν κοινή συνέντευξη τύπου

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΥΘΟΣ στα Τραυλιάτα, ο επικεφαλής της Νέας Πνοής για το επιμελητήριο κος Σταύρος Σπαθής και ο επικεφαλής της Επιμελητηριακής Επανεκκίνησης κος Ανδρέας Παντελειός.

Ουσιαστικά ανακοίνωσαν την κοινή τους συμπόρευση στις Eπιμελητηριακές εκλογές του Δεκέμβρη με τον συνδυασμό της Νέας Πνοής.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Ανδρέα Παντελειό να δηλώνει ότι αυτό που τον ενώνει με τον Σταύρο Σπαθη είναι μια φιλία πολλών χρόνων, μια επαγγελματική συνεργασία αλλά και η καθημερινή αγωνιά του επαγγελματία για το πως θα λυθούν οι υποχρεώσεις του.

Πριν προχωρήσουν στην παρουσίαση των  θέσεων του συνδυασμού σχολίασαν ότι και σε αυτές τις εκλογές το κλίμα έχει ενταθεί, δηλώντας ο κος Παντελειός  "Εμείς προσωπικά ποτέ δεν το θελήσαμε, ποτέ δεν θελήσαμε να μπλέξουμε το επιμελητήριο με οτιδήποτε άλλο και θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να μείνουμε μακριά. Είμαστε ενωτικοί και σκοπός μας είναι να προσφέρουμε" 

Αρκετές φορές σχολιάστικε από ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά και των ίδιων η μεγάλη εμπλοκή της Δημοτικής Αρχής με το Επιμελητήριο και τον αντίπαλο συνδυασμό του κου Γασπαρινάτου, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και πόλεμο ανακοινώσεων. Σκοπός της Δημοτικής Αρχής κάθε τόπου, όπως δήλωσαν είναι να "αγκαλιάζει" όλους τους επαγγελματίες και να υπάρχει συνεργασία.

Το συγκεκριμένο θέμα έκλεισε με την τοποθέτηση του Σταύρου Σπαθή η οποία άφησε και πολλά υπονοούμενα...

Σταύρος Σπαθής: "Το επιμελητήριο είναι ένα εργαλείο των επαγγελματιών και των εμπόρων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης , μεγάλο λάθος η Δημοτική Αρχή να πολώνει μια τάξη επαγελματιών απέναντι σε μια άλλη.
"Δεν μπορούν να στήνονται στρατηγεία μέσα στο Δημαρχείο και να  παίρνουν τηλέφωνα και να απειλούν"

Ρεπορτάζ: Μαρία Κουρκουμέλη

DSC 0003DSC 0003DSC 0003DSC 0003DSC 0003

Στην αρχή της συνέντευξης ο κος Παντελειός παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, με αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις και σκέψεις.

Ιδέες και σκέψεις οι οποίες σκοπεύουν, όπως δήλωσαν να αρχίσουν να πραγματοποιούνται από την επόμενη κιόλας μέρα της πιθανής εκλογής τους.

Σας παρουσιάζουμε μερικές στις ακόλουθες διαφάνιες :

01 701 701 701 701 701 701 7

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τον Ανδρέα Παντελειό για τα Κάστρα του νησιού και τον τουρισμό (οινοτουρισμό, θρησκευτικό τουρισμό και γαστρονομία)