Εκτός η ΔΕΥΑΚ από τη λίστα των επιχειρήσεων Ύδρευσης στο E-banking της Εθνικής

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 14:55

Εκτός η ΔΕΥΑΚ από τη λίστα των επιχειρήσεων Ύδρευσης στο E-banking της Εθνικής

Στις μέρες μας οι ηλεκτρονικές συναλλαγές κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος καθώς επιτρέπουν τη γρήγορη μεταφορά των χρημάτων χωρίς αναμονές και κυρίως, σε οποιαδήποτε ώρα.

Καιρό τώρα έχουμε διαπιστώσει ότι στην ηλεκτρονική τραπεζική της Εθνικής (e-banking) απουσιάζει η ΔΕΥΑ της Κεφαλονιάς από τη λίστα των διαθέσιμων επιχειρήσεων ύδρευσης.

Αντίθετα , συμπεριλαμβάνονται πολλές άλλες επιχειρήσεις, ακόμη και πολύ μικρότερων περιοχών.

Σε όσες ΔΕΥΑ συμπεριλαμβάνονται στη λίστα, ο χρήστης , χωρίς να συμπληρώσει αριθμό λογαριασμού μπορεί πολύ γρήγορα να πραγματοποιήσει την πληρωμή συμπληρώνοντας μόνο το ποσό και τον κωδικό της ηλεκτρονικής πληρωμής.

Φυσικά, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, είναι εφικτή η πληρωμή και μέσω Εθνικής, αλλά αυτό αποκλειστικά με τη διαδικασία της μεταφοράς χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό, διαδικασία όμως περισσότερο χρονοβόρα καθώς εκτός από τη συμπλήρωση του λογαριασμού απαιτεί και τη συμπλήρωση του κωδικού του υδρομετρου.

Πολλές φορές όμως, λόγω λαθών δεν συμπληρώνεται πάντα το υδρόμετρο με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη και να απαιτείται χρόνος για τη διασταύρωση των πληρωμών.

Ελπίζουμε ότι στο  άμεσο μέλλον θα δρομολογηθεί η επίλυση του ζητήματος. καθώς θα διευκολυνθούν εκατοντάδες συμπολίτες μας που επιλέγουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Χρήστος Λαμπράκης

deya2

deyak1


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250