Διαμαρτυρία ενάντια στη λειτουργία κεραιών μέσα στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 15:30

Διαμαρτυρία ενάντια στη λειτουργία κεραιών μέσα στο Αργοστόλι

Σήμερα στην Περιφέρεια


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ : 
«ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του συλλόγου σε τακτική του συνεδρίαση  την Παρασκευή 6 Οκτώβρη στο κτήριο του Ξενία συζήτησε το θέμα της κεραίας κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ  και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε τα παρακάτω:                                                                                   Στα πλαίσια της κινητοποίησης των φορέων για την εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ στο κέντρο της πόλης του Αργοστολίου συμπαρατασσόμαστε στις δράσεις και διεκδικούμε από κοινού    

 - Την απομάκρυνση του συγκεκριμένου συμπλέγματος κεραιών κινητής τηλεφωνίας.                                                                                –

-Την παροχή πλήρους ενημέρωσης για το σύνολο των «φανερών» και «κρυφών», «νόμιμων» και «παράνομων» κεραιών που βρίσκονται στο Νομό και  τη λήψη ανάλογων μέτρων.                                                 

  • Την απαγόρευση εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δημοτικά στάδια, νοσοκομεία, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης, προτάσσοντας την προστασία της Δημόσιας Υγείας .                                                                     

-Δεν παραδίδουμε το μέλλον και την Υγεία των παιδιών μας  Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μαζί με το ΕΚΚΙ την Τρίτη 10κτώβρη έξω από την Α/Περιφέρεια .

                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    Ιωάννης  Μικελάτος                          Σταματούλα   Τσιμάρα

 

ΕΛΜΕ ΚΙ : Τρίτη 10 Οκτώβρη 13:15 μμ έξω από την Περιφέρεια

Όλοι κι όλες στο δρόμο

για τις κεραίες που βρίσκονται δίπλα στα σχολεία και στους χώρους μαζικής συνάθροισης

Μαθητές –εκπαιδευτικοί – εργαζόμενοι:

Δεν θυσιάζουμε την υγεία μας

και δεν θα γίνουμε πειραματόζωα για τα κέρδη

Διεκδικούμε:

  • Την απομάκρυνση του συμπλέγματος κεραιών κινητής τηλεφωνίας από την ταράτσα του ΟΤΕ.
  • Την παροχή πλήρους ενημέρωσης για το σύνολο των «φανερών» και «κρυφών», «νόμιμων» και «παράνομων» κεραιών που βρίσκονται στο Νομό μας και τη λήψη ανάλογων μέτρων (πχ Σάμη).
  • Την απαγόρευση εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δημοτικά στάδια, νοσοκομεία, πάρκα και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης, προτάσσοντας την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αργοστόλι 10/10/2017

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Ποταμιάνου Σοφία

 

Πρόσκληση από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου, αποφάσισε και προσκαλεί όλη τη σχολική κοινότητα, στην παράσταση - διαμαρτυρία αύριο Τρίτη 10/10 στις 13:15’ έξω από το κτίριο της Περιφέρειας, ενάντια στην εγκατάσταση και την επικείμενη λειτουργία της κεραίας της Cosmote, που βρίσκεται στην ταράτσα του κτηρίου της.

Πρέπει να δοθεί μια δυναμική απάντηση από το σύνολο των σχολείων αλλά και των κατοίκων πιστεύουμε, επειδή θεωρούμε πως η λειτουργία της μόνο αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία θα έχει, τόσο για τους εκατοντάδες μαθητές των σχολείων που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα μακριά από αυτήν, αλλά και για αυτούς που εργάζονται και κινούνται στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Αργοστολίου.

Απαιτούμε το άμεσο κατέβασμα της καθώς επίσης να βρεθούν και να απενεργοποιηθούν αντιστοίχως όλες οι παράνομες κεραίες (αλήθεια, υπάρχουν και τέτοιες;) που όπως επανειλημμένα αναφέρεται, βρίσκονται διάσπαρτες μέσα στην πόλη.

Αργοστόλι 9/10/2017

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250