Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Μαρίας Σκλαβουνάκη (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 13:59

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια της Μαρίας Σκλαβουνάκη (ανανεωμένο)

Συλληπητήριες επιστολές απο φορείς και Συλλόγους

Επιστολή Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών -Τμήμα Sombor ( Αδελφοποιημένο με ΙΡΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης)

Αγαπητέ Κώστα,
Όλοι μας είμαστε έκπληκτοι και λυπημένοι για το θάνατο της Μαρίας. Προσωπικά και εκπροσοπώντας τα μέλη του IPA Sombor και τον Προέδρο του IPA (Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Σερβίας) , Δρ. Nebojsa Pantelic, θρηνούμε πραγματικά. Σας έχουμε στο μυαλό μας! Η ζωή είναι σκληρή και δεν επιλέγει πού χτυπάει, δυστυχώς, πάντα χτυπά εκεί που πονάει περισσότερο! Αγαπητοί φίλοι, αδελφοί, όλοι όσοι συναντήσαμε τη Μαρία και είχαμε μερικές κοινές στιγμές μαζί της, ξέρουμε τι αξιολάτρευτο άτομο ήταν! Όλοι συμφωνούμε ότι ήταν τιμή και ευχαρίστησή μας να την γνωρίσουμε και να την έχουμε ως φίλο!
Αγαπητή Μαρία, ξεκουραστείτε εν ειρήνη και καλό παράδεισο!

Νταμίρ Πετρόβιτς

 

Επιστολή από την Διεθνή Ένωση αστυνομικών ( IPA) - Εθνικό Τμήμα Σερβίας

Μας συγκλόνισε βαθιά η είδηση του χαμού της αγαπημένης μας Μαρίας, την οποία είχαμε την τιμή να τη γνωρίσουμε. Η Μαρία ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος γεμάτη αγάπη για τη ζωή και για τον πλησίον της. Με αξιοπρέπεια έδινε μάχη με την ασθένεια της και ταυτόχρονα έδινε τη θετική της ενέργεια στους φίλους της. Θα θυμόμαστε το χαμογελαστό της πρόσωπο, τη θαλπωρή και την εκτίμηση που μας έδειξε το περασμένο καλοκαίρι. Τα παιδιά μου για ημέρες μιλούσαν για την προσοχή που τους έδινε σε κάθε τους συνάντηση. Αξιοσέβαστε Κώστα εσύ και τα παιδιά σου έχετε λόγο να θρηνείτε. Φυσικά, μόνο όταν κάποιος χάνει κάποιο αγαπητό πρόσωπο γνωρίζει πως αισθάνεστε τώρα. Έχετε πολλούς λόγους να θυμάστε τη Μαρία με υπερηφάνεια. Έχετε πολλούς λόγους να είστε χαρούμενοι που είναι και θα παραμείνει κομμάτι της ζωής σας. Ας ηρεμήσει και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ      

 

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ

Εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή Κεφαλλονιάς αλλά και σε επίπεδο καθαρά προσωπικό, εκφράζω την τεράστια θλίψη και την αληθινή στεναχώρια μου για την ξαφνική απώλεια της εκλεκτής συμπολίτισσάς μας Μαρίας Σκλαβουνάκη.

Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα στα υπέροχα παιδιά της, στον τεθλιμμένο σύζυγό της και σε όλη της την οικογένεια η οποία, ως γνωστόν, είναι από τις πλέον σεβαστές του νησιού μας.

Θερμά συλλυπητήρια.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης

 

Σωματείο ο "Αρκείσιος"

Έτσι ξαφνικά χάσαμε μια συνεργάτη, μια φίλη και ένα μεγάλο χαμόγελο .... Καλό Παράδεισο Μαρία !!!
Θερμά συληπητήρια στην οικογένεια .

το Δ.Σ του Αρκείσιου
Καμπανός Χρήστος, Σιμωτάς Βασίλης, Άκης Κατσαμπίρης, Πόπη Ταραζή, Μιχάλης Κουγιανός.

IMG 1435

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Εκφράζουν θέρμα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Μαρίας Σκλαβουνάκη που επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον ΑΣΚ 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Μαρίας Σκλαβουνάκη.

Η Μαρία Σκλαβουνάκη ήταν μία γυναίκα δυναμική, με ήθος και αξίες που άφησε το στίγμα της στο Λιθόστρωτο και στον εμπορικό κόσμο του Αργοστολίου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Εκ του ΔΣ


Συλλυπητήρια επιστολή από τον "ΓΙΑΛΟ"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμης “ ΓΙΑΛΟΣ” ,εκφράζει τη θλίψη του για την απρόσμενη απώλεια μιας άξιας Κεφαλλονίτισσας και συναδέλφου, της Μαρίας Σκλαβουνάκη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της εκλιπούσης και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του

Εμπορικού Συλλόγου

Σάμης  “ΓΙΑΛΟΣ”


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ                                                                                                    

Είναι σκληρό  να χρειάζεται να εκφράσεις λόγια παρηγοριάς για ένα νέο άνθρωπο  γονέα και σύζυγο,  για έναν άνθρωπο του αγώνα και της προσφοράς  που φέρει ακέραιο τον σεβασμό  και την εκτίμηση όλων μας . 

 Μόλις   λίγες μέρες πριν χαιρετηθήκαμε με κείνο το πλατύ χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο της . Το θάρρος της, η δύναμη της, η αξιοπρέπεια της και το ήθος της τη συνόδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή, δίνοντας ένα άνισο αγώνα και προσφέροντας θάρρος και κουράγιο σε όλους. Θα την θυμόμαστε για τη δυναμική της παρουσία, τη συγκρότηση και την δημιουργικότητά της. 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της, στον σύζυγό της και σε όλη της την οικογένεια..

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Η ΚΡΑΝΗ

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της αντιπροέδρου του συλλόγου μας - αγαπητής συνάδελφου Μαρίας Σκλαβουνάκη . Ο Σύλλογος μας θρηνεί για την απώλεια ενός εξαίρετου μέλους μας που συμμετείχε για αρκετά χρόνια στο Δ.Σ του συλλόγου με μεγάλη προσφορά στην άνοδο και αποτελεσμάτικότητα των ενεργειών του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ                  ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

 

 Εμποροεπαγγελματικός Συλλόγος Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Ο Εμποροεπαγγελματικός Συλλόγος Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια τις συναδέλφου Μαρίας Σκλαβουνάκη, που η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία!

Η Μαρία μια ενεργή επαγγελματίας, χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα, συνέβαλε στην προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων επαγγελματιών, Μαρία συνάδελφε καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250