INKEFALONIA 89.2 : «Όταν ο χτύπος της καρδιάς σου, γίνεται μουσική»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 00:55

INKEFALONIA 89.2 : «Όταν ο χτύπος της καρδιάς σου, γίνεται μουσική»

Ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική αποκτά με την πάροδο του χρόνου ο INKEFALONIA 89.2, η ραδιοφωνική πρόταση του INKEFALONIA MEDIA GROUP.

Αν και αποτελεί το νεότερο σταθμό της Κεφαλονιάς, έχει καταφέρει πολύ γρήγορα να γίνει αγαπημένη συχνότητα πολλών Κεφαλλονιτών στο νησί μας, αλλά και σε κάθε γωνιά της γης, μέσω διαδικτύου.

Αξιόπιστη ενημέρωση

Συνεχίζοντας τη στρατηγική συνεργασία με τον REAL FM , το  μεγαλύτερο ραδιόφωνο της χώρας με τα πιο ηχηρά ονόματα στα ερτζιανά, αναμεταδίδει καθημερινά τις δημοφιλέστερες εκπομπές σε απευθείας σύνδεση με την Αθήνα.

Παράλληλα, κρατά ενήμερους τους ακροατές, για όλα όσα συμβαίνουν στην Κεφαλονιά με εγκυρότητα, αμεσότητα και νηφαλιότητα , σε συνεργασία με την αίθουσα σύνταξης του INKEFALONIA.GR, του μεγαλύτερου ενημερωτικού site της Κεφαλονιάς.

«Όταν ο χτύπος της καρδιάς σου, γίνεται μουσική»

Ο σταθμός έχει επενδύσει μουσικά στο κλασσικό και το σύγχρονο έντεχνο και ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο μεταδίδοντας σε καθημερινή βάση 17 ώρες μουσικού προγράμματος, προσεκτικά επιλεγμένου και με διαρκή ανανέωση.

Διαμάντια του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και σύγχρονες επιλογές από το σήμερα, όλα με ένα κοινό παρανομαστή. Τραγούδια που «μιλούν» στην καρδιά μας.

Άλλωστε,  η νέα ταυτότητα του μουσικού προγράμματος του σταθμού είναι «Όταν ο χτύπος της καρδιάς σου, γίνεται μουσική» και πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει απόλυτα  την ραδιοφωνική πρόταση που σας παρουσιάζουμε.

14 ώρες μοντέρνου προγράμματος

Ο σταθμός κάθε ΠΣΚ  μεταδίδει συνολικά 14 ώρες μοντέρνου λαϊκού και pop προγράμματος και πάλι προσεκτικά επιλεγμένου με όλες τις σύγχρονες αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες, για το κοινό των νεαρότερων ηλικιών.

 Ο λόγος στους ακροατές

 Πιστεύουμε βαθύτατα ότι τα Μέσα πρέπει να έχουν την ισχυρότερη δυνατή αλληλεπίδραση με τους πολίτες.

Προς αυτή λοιπόν την κατεύθυνση, περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις και ιδέες.

Στείλτε μας το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε μας στο 2671024715, επιλέγοντας το #2 ώστε να συνδεθείτε με το ραδιοθάλαμο και να σας ακούσουμε.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμη καλύτερο ραδιόφωνο.

Ένα ραδιόφωνο , αντάξιο των προσδοκιών μας!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250